Web Analytics
More
    Reklāma

    TDL School nodrošina atlaides apmācībām Riga TechGirls programmu dalībniecēm

    Jaunākie raksti

    IT apmācību organizācija “TDL School” ar prieku informē, ka piedāvā 40% atlaidi apmācībām “Riga TechGirls” kursu dalībniecēm un absolventēm, kuras kursus ir absolvējušas pēdējo divu gadu laikā. Šī atlaide tiek piemērota “TDL School” maksas kursiem un tā nesummējas kopā ar citām atlaidēm.

    “TDL School” šī gada otrajā pusē piedāvā vairāk nekā 30 ar IT jomu saistītas apmācības par dažādām tehnoloģijām gan iesācējiem, gan IT profesionāļiem. Tiešsaistes apmācības pasniedz pieredzējuši jomas profesionāļi un, papildus teorētiskajām zināšanām, apmācāmie tiek iepazīstināti ar reālo tehnoloģiju pielietojumu. Šīs apmācības var noderēt esošo zināšanu pilnveides procesā, vai palīdzēt uzsākt veiksmīgu IT karjeru.

    Reklāma

    “Mēs ļoti novērtējam darbu, ko izglītošanas jomā veic Riga TechGirls un esam gandarīti, ka varam sadarboties, lai “Riga TechGirls” programmu absolventēm padarītu pieejamākas mūsu apmācības, kas sniegs iespēju padziļināti apgūt testēšanas jomu. Ļoti ceru, ka šīs sadarbības rezultātā IT komūna iegūs jaunas profesionāles,” šo sadarbību komentē “TDL School” vadītāja Raita Rollande.

    “IT sfēras profesionāļu deficīts Latvijā tuvāko gadu laikā tikai augs. Tāpat, labi zināms, ka informācijas tehnoloģiju lauciņš darba tirgū ir viens no ienesīgākajiem Latvijā un pasaulē. Palīdzot sievietēm kļūt par daļu no šīs ekosistēmas, mēs ne tikai veicinām inovāciju attīstību Latvijā, bet arī ceļam sabiedrības dzīves līmeni kopumā. Esam ļoti priecīgas, ka mums ir uzticami un lietpratīgi draugi “TDL School”, kuriem, tā teikt, nodot stafeti, kad mūsu programmas ir absolvētas,” stāsta “Riga TechGirls” komunikāciju vadītāja Laima Bauere.

    “TDL School” darbojas jau kopš 2021. gada un piedāvā gan klātienes, gan tiešsaistes apmācības cilvēkiem, kuri vēlas uzsākt veiksmīgu IT karjeru, kā arī programmatūras testēšanas un izstrādes jomas speciālistiem, kuri vēlas papildināt savas zināšanas. Aicinām apmeklēt “TDL School” tīmekļa vietni, iepazīties ar aktuālo kursu kalendāru, un pieteikties apmācībām.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma