Web Analytics
More
    Reklāma

    “Sony” izziņo “LinkBuds S” austiņu versiju, kas radītas no pārstrādātām ūdens pudelēm

    Jaunākie raksti

    “Sony” maijā izziņoja savas jaunās “LinkBuds S” bezvadu austiņas, kas ir praktiskas ikdienas lietotājam. Pagājis teju pusgads, un uzņēmums nācis klajā ar jaunāko versiju – “Earth Blue”. Tā ir ne tikai jauna krāsa, bet arī iespēja iegādāties austiņas, kuru radīšanā izmantotas pārstrādātas ūdens pudeles.

    Uzņēmums norāda, ka gan pašas austiņas, gan to uzlādes kārbiņa izgatavoti no pārstrādātas plastmasas un pārstrādātām ūdens pudelēm. Šie materiāli arī piešķir austiņām neparastu, marmora raksta izskatu. “Sony” gan norāda, ka 100% viss produkts nesatur pārstrādātus materiālus. Taču tāpat kā iepriekšējo “LinkBuds S” austiņu iepakojumi, arī “Earth Blue” versijas iepakojumā nav izmantota plastmasa.

    Reklāma

    Avots: Sony

    Runājot par tehniskajām niansēm, arī “Earth Blue” versija saņem aktīvo trokšņu slāpēšanu. Tāpat neiztrūkstošs būs caurspīdīguma režīms, kas ļaus dzirdēt apkārtējās vides skaņas. “Sony” šīm austiņām arī pievienojis “Auto Play” rīku, kas ļauj iestatīt noteiktu laiku, kad atskaņot audio saturu. Ierīce aprīkota ar adaptīvo skaņas vadību, kas automātiski maina skaņas režīmu atkarībā no lietotāja atrašanās vietas vai darbībām. Protams, ir vēl daudz citu labu lietu, kas atrodamas parastajā “LinkBuds S” versijā.

    “Sony” informē, ka jaunā “LinkBuds S” versija “Earth Blue” būs pieejama oktobra beigās un nopērkama pie “Sony”, “Amazon” un citviet.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma