Web Analytics
More
    Reklāma

    Īlons Masks pārceļ oktobra beigās plānoto “Neuralink” pasākumu

    Jaunākie raksti

    Paralēli “Tesla” un “SpaceX” vadīšanai, kā arī trakumiem saistībā ar “Twitter” iegādi Īlons Masks ir arī boss uzņēmumā “Neuralink”, kas izstrādā smadzeņu čipu. Miljardieris augustā paziņoja, ka pēc ilgāka pārtraukuma 31. oktobrī “Neuralink” parādīs progresu čipa izstrādē. Taču izskatās, ka atkal būs nedaudz jāpagaida – svētdienas rītā Masks “Twitter” informēja, ka pasākums pārcelts uz 30. novembri.

    Pēdējo reizi “Neuralink” čipa demonstrācija notika pērnā gada aprīlī, kad pērtiķis ar implantētu smadzeņu čipu tikai ar prātu dzenāja bumbiņu. Kopš tā laika uzņēmums neko daudz nav informējis par progresu šajā jomā. Tāpat pa šo laiku “Neuralink” saskāries ar dažādiem izaicinājumiem. Piemēram, no uzņēmuma aizgājusi lielākā daļa tā līdzdibinātāju. Otrkārt, “Neuralink” joprojām gaida Pārtikas un zāļu pārvaldes normatīvo apstiprinājumu, lai sāktu izmēģinājumus ar cilvēkiem. Saistībā ar šo iepriekš bija ziņots, ka testi ar cilvēkiem tikšot sākti šogad.

    Ņemot šo visu vērā, ar vēl lielāku interesi tiek gaidīts “Neuralink” progresa pasākums. Masks nav norādījis iemeslu, kāpēc tas pārcelts par mēnesi. Ļoti iespējams, uzņēmumam nepieciešams vairāk laika, lai sagatavotos. Iespējams, tam ir kāda saistība ar “Twitter” iegādi, kas pašreiz paņem lielu daļa Maska uzmanības un laika.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    davix
    25.10.2022 11:17

    Viņš varētu pārcelt nevis pasākumu, bet pārcelt – oktobri. Pateikt, ka oktobris būs pēc novembra. Pieļauju viņa kvēlie fani šo mierīgi “sagremotu” :) ja vēl komplektā švilpīti piemet

    Basics
    25.10.2022 13:21

    Ilons “Pārcelts” Masks)

    Bet nu štrunts, par starlinku viņam var piedot arī kavēšanos ar blakusprojektiem.

    digitalk
    25.10.2022 15:53

    es arī kārtīgi piedomātu par pasākuma datumu un lietderīgumu, ja tiesā karājas apšaubāmas organizācijas ierosināta lieta.

    Reklāma