Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft PC Manager rūpēsies par datora ātrdarbību

    Jaunākie raksti

    Microsoft izveidojis PC Manager lietotni Windows 10 un Windows 11 datoriem, kas darbojas aptuveni tāpat, kā CCleaner – Microsoft PC Manager uztur datoru labā formā un iztīra liekās datnes.

    Pagaidām Microsoft PC Manager pieejams beta izmēģinājumu režīmā, šobrīd Microsoft PC Manager ļauj iztīrīt datoru no liekajām datnēm un ātri nobeigt fona procesus, kas var bremzēt datora darbību. Tāpat Microsoft PC Manager atvieglo kontroli pār lietotnēm, kas startējas kopā ar datoru.

    Reklāma

    Daudzas Microsoft PC Manager iespējas jau ir pieejamas Windows 11 un arī Windows 10, bet šī lietotne tās sakopo vienuviet. Tāpat Microsoft PC Manager pluss ir tas, ka vairs nebūs jāskatās uz trešo pušu lietotņu uzmācīgajām reklāmām un aicinājumiem iegādāties to maksas versijas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Raivis Terinks
    23.10.2022 15:31

    Izskatās ka MS beidzot atzīsts problēmu (ka uz ne tik jauna datora, win paliek lēnāks.). Līdz šim MS to ignorēja, sakot ka visi šie instrumenti (tīrīt cache, tīrīt atmiņu, apturēt procesus, labot startup). Forši ka tagad to varēs darīt no vienas lietotnes.

    davix
    24.10.2022 08:59

    Kā var tikt pie šie PC Manager, ja ir W10? Jāgaida, kad caur update šī iespēja tiks aktivizēta vai ir kāds cits ceļš?

    Reklāma