Web Analytics
More
    Reklāma

    Xbox nodaļas vadītājs, iespējams, nejauši parādījis videospēļu straumēšanas iekārtu

    Jaunākie raksti

    Šī informācija nav oficiāli apstiprināta un principā ir acīgāko videospēļu cienītāju teorija, ka Microsoft Gaming izpilddirektora Fila Spensera (Phil Spencer) publiskotajā bildē ir redzama videospēļu straumēšanas konsole Keystone. Tomēr šobrīd to neviens nevar apstiprināt.

    Informācija publiskajā telpā nonākusi patiecoties Spensera ierakstam un pievienotajam foto sociālajā tīklā Twitter, lai godinātu videospēles “Fallout” 25 gadu jubileju. Šo spēli radījuši izstrādātāji Bathesda Game Studios, un foto redzams talismas Vault Boy. Taču acīgākos vērotājus piesaistīja bildes augšējā daļa, kurā blakus Xbos kontrolierim atrodas kāda balta kaste. Sākumā varētu šķist, ka tā ir mazā Xbox Series S videospēļu konsole, tomēr ieskatoties, redzams, ka tā ir kāda vēl mazāka iekārta. Tāpēc faniem un interesentiem ir aizdomas, ka tā ir baumotā Microsoft videospēļu straumēšanas iekārta Keystone.

    Reklāma

    Kaut arī pirms tam tika baumots, ka ierīce būs maza izmēra un iespraužama HDMI pieslēgvietā pie televizora vai cita ekrāna, tomēr izskatās, ka tā būs atsevišķa iekārta. Keystone būs spējīgs pārraidīt spēles gan no Xbox Cloud Gaming servisa, gan Xbox Game Pass. Tāpat tas varētu nodrošināt piekļuvi Netflix, Hulu un citiem straumēšanas servisiem, nodrošināt plašāku potenciālo pircēju loku.

    Jau šajā gadā Xbox sāka palaist savu Xbox Cloud Gaming servisu televizoros, tomēr modeļi, kas to nodrošina, var būt pietiekami dārgi. Toties šāds risinājums varētu tikt piedāvāts par adekvātu cenu un kļūt par iecienītu ierīci plašam spēlētāju un izklaidi meklējošu cilvēku lokam. Protams, informācija pagaidām nav apstiprināta oficiāli, tomēr izsaukusi lielu interesi.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma