Web Analytics
More
    Reklāma

    Sonos izziņo jaunu maza izmēra sabvūferi Sub Mini

    Jaunākie raksti

    Septembris, kā parasti, nes daudz jaunumus tehnoloģiju jomā, un otrdienas pēcpusdienā zīmols Sonos izziņojis jaunu maza izmēra sabvūferi jeb zemfrekvences skaļruni, kas paredzēts mājas kinozāles iekārtošanai.

    Jaunais Sub Mini sabvūferis papildinās nesen izlaistos Sonos Beam un Sonos Ray skaļruņus, kā arī būs spējīgs savienoties ar citiem uzņēmuma produktiem. Tas ir tieši paredzēts, lai atskaņotu basus mazākās telpās, piemēram, mājas tipa kinozālē. Kā norāda uzņēmuma pārstāvis, tad šobrīd mūzikas radītāji lielu uzmanību pievērš tieši mūzikas skanējuma kvalitātei, kuru būs spējīgs atskaņot jaunais Sub Mini skaļrunis.

    Reklāma

    Tas būs cilindriskas formas skaļrunis, kura augstums ir 30,5 cm, bet diametrs 23 cm. Sonos Sub Mini būs aprīkots ar diviem skaļruņiem, kā arī pielāgotu apstrādi, lai pēc iespējas labāk atskaņotu zemās skaņas. Uzlabotā digitālā signāla apstrāde ar mazā izmēra sabvūferi ļaus sasniegt tādu pašu efektu, kā izmēros lielākā skaļrunī.

    Protams, to būs ērti uzstādīt ar Sonos lietotni, kā arī viegli pārvaldīt no iPhone viedtālruņiem, izmantojot AirPlay funkcionalitāti. Līdzigi kā citiem modeļiem, arī šis skaļrunis varēs izmantot telpas noteikšanas funkcionalitāti, automātiski pielāgojoties savam novietojumam telpā. Sub Mini būs pieejams divās krāsās – melnā un baltā. Tā cena būs 499 EUR, un pārdošanā tas nonāks 6. oktobrī.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma