Web Analytics
More
    Reklāma

    “Instagram”, iespējams, gatavo pārpublicēšanas funkciju

    Jaunākie raksti

    Ziņots, ka “Instagram” drīzumā, iespējams, piedāvās jaunu funkciju, kas citos sociālajos tīklos pieejama jau diezgan sen. Tā ir ierakstu pārpublicēšana (angliski – repost). Šī funkcija pēc būtības ir kaut kas līdzīgs “Twitter” retvītu iespējai, kas ļauj dalīties ar lietotāju saturu, kas pēc tam nonāk citu lietotāju laika joslās. Izskatās, ka “Instagram” pie šīs funkcijas strādā jau kopš maija, tāpēc varbūt to jau tuvākajā laikā ieraudzīsim.

    Būtiski, ka ierakstu kopīgošana “Instagram” pēc būtības nav nekas jauns. Lietotāji jau līdz šim varēja kopīgot savus ierakstus, izmantojot “Story” vai tiešos ziņojumus. Taču jaunā funkcija ļautu lietotāju kopīgotajiem ierakstiem nonākt arī viņu sekotāju laika joslās.

    Reklāma

    Papildus tam izskatās, ka “Instagram” strādā pie tā, lai dotu iespēju ar ierakstiem dalīties arī citās platformās, kā “Snapchat”, “Messenger” vai “WhatsApp”. Man personīgi nešķiet, ka dalīšanās ar ierakstiem “Instagram” būtu kritiski svarīga funkcija. Taču domāju, ka to varētu plaši izmantot influenceri, satura veidotāji, uzņēmumi, lai sevi vairāk popularizētu un mudinātu jaunos lietotājus “piesekot”.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Viesis
    16.09.2022 11:39

    Ļoti žēl! Instagram pluss visu laiku bija tas, ka pārsvarā netiek pārpostots svešs saturs, bet ar šādu funkciju tas kļūs gluži kā facebook. Ceru, ka tas tomēr nenotiks, būti sabojāta visa Instagram ideja un jēga.

    Reklāma