Web Analytics
More
    Reklāma

    Jaunie Apple iPhone 14 atskaņos ieslēgšanas un izslēgšanas skaņu

    Jaunākie raksti

    Kā jau ierasts pēc jauno Apple produktu prezentācijas, parādās dažādas smalkas nianses par gaidāmajiem produktiem. Viens no īpašajiem iPhone 14 Pro jaunumiem būs ieslēgšanas un izslēgšanas skaņa, kas nebūs pieejama citiem modeļiem.

    To var salīdzināt ar zīmīgo ieslēgšanas skaņu, kāda ir zināma Mac datoriem, kas īpaši izcelta pirmā Mac datora reklāmā. Tagad speciālu skaņas signālu saņems jaunie iPhone 14 Pro modeļi gan tos ieslēdzot, gan izslēdzot. Lietotājiem tas ļaus ērtāk saprast, kad telefons tiek restartēts.

    Īsti nav skaidrs, kāpēc šie skaņas signāli ir kaut kas īpašs jaunākajam un jaudīgākajam viedtālruņa modelim, jo tam nav saistības ar telefona komponentēm, bet tā ir programmatūras lieta. Viena no teorijām ir tā, ka šī skaņa varētu būt saistīta ar jaunā A16 Bionic procesora palaišanas funkcionalitāti. Protams, tas būs īpaši noderīgi tiem lietotājiem, kuriem ir problēmas ar redzi, lai zinātu, kad telefons ieslēdzas vai izslēdzas.

    Šo jauno skaņas paziņojuma iespēju būs iespējams atslēgt, dodoties uz Settings -> Accessibility > Power On & Off Sounds. Līdz ar to tā vairāk uzskatāma par uzlabojas lietojamības iespēju.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Ivis
    09.09.2022 08:39

    Tas brīdis, kad nākamais modelis no iepriekšējā atšķiras tik maz, ka pie atšķirībām jāmin ieslēgšanās/izslēgšanās skaņu atšķirības #facepalm

    Hašvaldis Blokčeins-Halvenings (HBH)
    09.09.2022 09:01

    Pirmās trīs reizes bez maksas, pēc tam – USD 9.99 par reizi

    Edgars Briedis
    09.09.2022 09:10

    “ Lietotājiem tas ļaus ērtāk saprast, kad telefons tiek restartēts.…”

    Nenormāli noderīga fīča 😂😂😂

    Ash
    09.09.2022 09:33

    Oo, skaņa ieslēdzot, tas laikam būs pēdējais piliens lai no Androīda uz Iphone pārietu! :D

    Reklāma