Web Analytics
More
    Reklāma

    IT apmācību organizācija “TDL School” šoruden piedāvās vairāk nekā 33 kursus

    Jaunākie raksti

    IT un augstākās izglītības profesionāļu izveidotās organizācijas “TDL School” apmācības ir absolvējuši jau vairāk nekā 500 cilvēki un daļai no tiem šīs apmācības ir kalpojušas kā pirmais pakāpiens savas IT karjeras veidošanas ceļā. Gluži tāpat kā skolēni un studenti, arī “TDL School” ir uzsācis kārtējo mācību cēlienu un sagatavojis 33 dažādas IT apmācības. Paredzams, ka laika gaitā piedāvāto apmācību skaits turpinās palielināties.

    “TDL School” piedāvā laika ziņā īsas un intensīvas tiešsaistes apmācības, kuras vada pieredzējuši jomas profesionāļi, kas ne tikai iemācīs teorētiskās zināšanas, bet arī sniegs ieskatu tehnoloģiju pielietojuma piemēros reālos darba apstākļos. Ir sagatavotas apmācības par dažādām ar programmatūras izstrādi un testēšanu saistītām tēmām un daļa no tām ir piemērotas cilvēkiem bez iepriekšējas IT pieredzes. Tādējādi “TDL School” apmācības var noderēt, lai apgūtu pārkvalifikācijai uz IT jomu nepieciešamās zināšanas.

    Reklāma

    Apmācības tiek piedāvātas ar vairākiem apmaksas veidiem un tas tiek uzskatāmi norādīts katram kursam.

    • Maksas kursi ar naudas atgriešanas iespēju – Ja mācības tiek pabeigtas ar gala vērtējumu vismaz 8 ballēm un kursa dalībnieks apstiprina kursa “TDL School” partnerorganizācijas izteikto prakses vai darba piedāvājumu, tad mācību maksa tiek atmaksāta kopā ar pirmo algas maksājumu.
    • Sponsorētie kursi – Daļa kursu to dalībniekiem ir pieejami bez maksas. Tos apmaksā partnerorganizācija. Tā kā šie kursi ir ļoti pieprasīti un vietu skaits ir ierobežots, tad tiek veikta dalībnieku atlase.
    • Maksas kursi – Dalībnieki maksā par dalību kursos. Kursu cenas variē no 100 – 200 eiro.

    “Esmu gandarīta, ka mūsu organizētās apmācības īsā laika posmā ir absolvējuši jau tik daudz cilvēku un daļa no tiem pateicoties tām ir uzsākuši darbu IT jomā. Ņemot vērā absolventu sniegto apmācību novērtējuma informāciju, esam pilnveidojuši esošos un izveidojuši jaunus kursus, kas māca IT industrijā nepieciešamas zināšanas. Mūsu apmācības no citām atšķiras ar to, ka tās ir salīdzinoši īsas, taču intensīvas un tiek aizvadītas ar pieredzējušiem pasniedzējiem, kas vienmēr gatavi atbildēt uz visiem jautājumiem, kas var rasties apmācību procesā. Tādējādi mēs spējam mūsu kursu dalībniekus sagatavot reālam darbam IT jomā,” sacīja “TDL School” vadītāja Raita Rollande.

    Aicinām apmeklēt “TDL School” tīmekļa vietni tdlschool.com un iepazīties ar aktuālo kursu kalendāru, kā arī pieteikties apmācībām.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma