Web Analytics
More
    Reklāma

    Mākslīgais intelekts palīdz izveidot gandrīz ideālu beisbola bumbiņas mešanas trenažieri

    Jaunākie raksti

    Profesionālais sports vairs nav iedomājams bez dažādiem trenažieriem un sistēmām, kuras ļauj izmantot datus labākiem treniņiem. Viens no piemēram ir beisbola bumbiņas mešanas mašīna, kas spēj atdarināt dzīvu sportistu metienus.

    Beisbola bumbiņas mešanas trenažieri ir pieejami jau vairāk nekā 100 gadus, bet pašā pamatā tie ir vienkārši veidoti ar ritošajiem elementiem, kuri izmet bumbiņu. Tomēr uzlabotu un mūsu laikam atbilstošu versiju piedāvā Trajekt Arc trenažieris. Tas izmanto mākslīgo intelektu un pieejamos spēļu datus, lai atdarinātu īstu sportistu metienus.

    Reklāma

    Protams, tas nespēj 100% aizstāt dzīvu cilvēku, tomēr ir iespējams attēlot gan labročus, gan kreiļus, kuri beisbola spēlēs izdara metienus. Tos iespējams raidīt ar dažādu trajektoriju, griešanās ātrumu un spēku, un šo informāciju arī iespējams pēc tam analizēt. Papildu tam, uz trenažiera iespējams redzēt digitālu sportistu attēlojumu, imitējot kustības pirms metiena.

    Avots: Trajekt

    Speciāls papildu sensors arī ļauj noskenēt citu metēju kustības, lai tās pēc tam spētu attēlot trenažieris. Kā norāda pieejamā informācija, tad jau septiņas no 30 MLB (Augstākā beisbola līga) komandām izmanto šo trenažieri. Šis ir labs piemērs, kā tehnoloģijas un galvenais dati, ir spējīgi ienākt jebkurā jomā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Jodels
    30.08.2022 16:30

    Mākslīgais intelekts palīdz izveidot gandrīz ideālu podā ūdens noraušanas mehānismu.

    Reklāma