Web Analytics
More
    Reklāma

    Rīgā varēs bez maksas apgūt programmatūras testēšanas pamatus

    Jaunākie raksti

    Jau vairākus gadus programmatūras testēšanas profesionāļi no IT uzņēmuma “TestDevLab” kopā ar “TDL School” rīko “TestDevLab Summer School” apmācības un arī šovasar vienas no apmācībām notiks Rīgā. Divas nedēļas garajās, intensīvajās apmācībās 20 cilvēku grupai starptautiskos projektos pieredzi guvuši inženieri mācīs par programmatūras testēšanu. Zināšanas tiks nostiprinātas ar  praktiskiem uzdevumiem, apgūtot noderīgas zināšanas, ko varēs pielietot reālā darbā. Nodarbību laikā būs jāpilda vairāki pārbaudījumi un labākajiem absolventiem būs iespēja iegūt apmaksātu prakses vietu uzņēmumā “TestDevLab”, kas var kalpot kā lielisks starts veiksmīgai IT karjerai.

    Apmācības tiks vadītas angļu valodā  un norisināsies darba dienās no 9:00 – 16:00 norisināsies “TestDevLab” Rīgas  birojā (Kr. Valdemāra 8) no 15. augusta līdz 26. augustam. Šobrīd ir atvērta pieteikšanās šīm apmācībām un aicinām pieteikties ikvienu, kam ir IT pamatzināšanas un vēlme mācīties.

    Reklāma

    Šajās apmācībās dalībnieki apgūs zināšanas trīs moduļos: ievads programmatūras testēšanā, JavaScript programmēšana un tīmekļa programmatūras testēšanas automatizācija. Apmācības vadīs pieredzējuši speciālisti un tajās kursa dalībnieki tiks iepazīstināti ar modernām programmatūras izstrādes un testēšanas tehnoloģijām. Pēc apmācību veiksmīgas pabeigšanas kursa dalībnieki būs ieguvuši ne tikai sertifikātu, bet arī stabilu zināšanu pamatu un varēs pildīt reālus testēšanas uzdevumus.

    Uzzini vairāk par apmācībām, kā arī reģistrējies tām šajā tīmekļa vietnē.

    Ar savu pieredzi dalās iepriekšējo gadu apmācību absolvents un tagad arī uzņēmuma TestDevLab programmatūras testēšanas inženieris Nikolajs Varlamovs: “Es biju izlēmis pārkvalificēties uz IT jomu un “TestDevLab Summer School” apmācības man ļoti noderēja. Tajās man bija iespēja ne tikai apgūt jaunas zināšanas, bet visus man svarīgos jautājumus varēju uzdot pieredzējušiem pasniedzējiem. Apmācības nebija vienkāršas, taču uzskatu, ka tās man ļoti palīdzēja aizsākt manu IT karjeru, jo ļāva saprast, kas šajā jomā ir patiesi svarīgs un kādu tehnoloģiju apguvei ir jāvelta maksimāla uzmanība.”

    “TestDevLab” ievēro Slimību profilakses un kontroles centra noteiktās vadlīnijas, lai šīs apmācības tiktu aizvadītas drošos apstākļos. Tajās nedrīkst piedalīties pašizolācijā vai karantīnā esošas personas, kā arī cilvēki ar elpceļu infekciju simptomiem.

    Šovasar notika vēl vairākas “TestDevLab Summer School” apmācības: Ventspilī, Liepājā, kā arī attālinātā veidā tiešsaistē.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    8 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Yugris
    01.08.2022 19:25

    Kas skaitās pamatzināšanas? Es māku datoru ieslēgt

    Kursors.lv
    01.08.2022 19:34
    Reply to  Yugris

    Tas ir labs sākums, protams, bet ar datora ieslēgšanu būs par īsu. Būtu labi saprast arī citas lietas – kā šie datori darbojas, kā darbojas programmatūra un vispārīgi zināt, kā to radīt. Apmācībās jau detalizētāk izskaidros konkrētās ar testēšanu un programmēšanu saistītās tēmas.

    Hašvaldis Blokčeins-Halvenings (HBH)
    01.08.2022 22:34

    Nu ja kriptoziema ieilgs, tad nekas cits neatliks… :(

    Kursors.lv
    01.08.2022 22:41

    Skaties, nenokavē pēdējo pieteikšanās datumu. Tev atlikušas vien 10 dienas.

    Hašvaldis Blokčeins-Halvenings (HBH)
    01.08.2022 22:48

    Nu skaidrs, bet vispirms vēl veikšu pēdējo mēģinājumu – max out the credit card, paņemt pāris ātros kredītus utt. un iet leveraged long’ā. Parasti gan tā nedaru un citiem arī neiesaku

    Kursors.lv
    01.08.2022 22:56

    Es, protams, saprotu, ka jaunības maksimālismā jūra līdz ceļiem, bet vai šāda avantūra ir tā vērta? :) Kurš pēc tam tos parādus atmaksās?

    Hašvaldis Blokčeins-Halvenings (HBH)
    01.08.2022 23:04

    Nu ja nesanāks, tad būs jāemigrē… uz metaversu :|

    karlis
    02.08.2022 14:57

    pa lielam iemācīties programmēšanu tā plašākā nozīmē, nav iespējams visiem.
    un nav arī tas vajadzīgs.

    Reklāma