Web Analytics
More
    Reklāma

    Zināms, kad Īlonam Maskam jāstājas tiesas priekšā “Twitter” šmuces sakarā

    Jaunākie raksti

    Miljardiera Īlona Maska mēģinājums par 44 miljardiem USD iegādāties “Twitter” izvērtās visai neveiksmīgi. Darījums būtu noslēgts, ja ne Maska vilcināšanās un šaubas par viltoto kontu patieso īpatsvaru. Tā nu šī lieta vilkās vairākus mēnešus, abām pusēm tērējot gan laiku, gan naudu. Beigu beigās Masks paziņoja, ka tomēr “Twitter” neiegādāsies. Tagad par šo visu nekārtību, ko “Tesla” un “SpaceX” īpašnieks sataisījis, “Twitter” viņu iesūdzējis tiesā, un tiesas prāva norisināsies jau pēc pāris mēnešiem.

    Šīs nedēļas sākumā no Maska puses tika ierosināts, ka tiesas prāva varētu sākties 17. oktobrī, kam “Twitter” piekrita ar nosacījumu, ka tiesas prāvu varētu pabeigt piecu dienu laikā. Līdz ar to tiesas process, visticamāk, notiks no 17. līdz 21. oktobrim.

    Reklāma

    Katrā gadījumā “Twitter” šo lietu vēlas noslēgt pēc iespējas ātrāk. Jau savā 2. ceturkšņa finanšu ziņojumā uzņēmums norādīja, ka tieši visa epopeja ar Īlonu Masku un noenoteiktības radīšana lielā mērā bijusi vainojama zaudējumos, kas bija lielāki nekā pērn tajā pašā laikā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma