Web Analytics
More
    Reklāma

    Porsche uzskata, ka viņu elektroauto drīzumā būs ienesīgāki par parastajām mašīnām

    Jaunākie raksti

    Vācu autoražotājs Porsche gatavojas savā vēsturē nozīmīgam brīdim – ja viss notiks kā plānots, līdz gada beigām Porsche akcijas tiks piedāvātas biržā. Gatavojoties svarīgajam notikumam, autoražotājs izplata dažādus investoriem saistošus paziņojumus. Nupat Porsche pārstāvji izteikušies, ka jau tuvākajā laikā Porsche no elektroauto gūs lielāku peļņu nekā no parastajām mašīnām

    Autoražotāja pārstāvji uzskata, ka cilvēki ir gatavi samaksāt vairāk, lai iegādātos elektroauto. Jau pēc diviem gadiem Porsche elektroauto vajadzētu ienest tikpat lielu peļņu kā mašīnām ar iekšdedzes dzinēju. Arī pašreizējais Porsche vadītājs Olivers Blume, kurš septembrī kļūs par Volkswagen koncerna vadītāju, izteicies, ka ražotājs plāno paplašināties segmentos, kur no katras pārdotās mašīnas iespējams nopelnīt vairāk.

    Porsche pieredze elektroauto ražošanā līdz šim bijusi kopumā pozitīva, jo autoražotāja pirmais elektroauto Taycan izrādījies fantastiski veiksmīgs. Saskaitot visu Taycan versiju pārdošanas rādītājus, tas pērn pārspēja pat slaveno 911 modeli. Nākamgad gaidāms elektriskais Macan, kam sekos arī citi elektriskie modeļi. Autoražotājs prognozē, ka pēc 10 gadiem 80% Porsche pārdoto mašīnu būs elektriskas, savukārt pusi no luksusauto segmenta sastādīs tieši elektroauto.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma