Web Analytics
More
    Reklāma

    Izziņotas “TestDevLab Summer School” šīs vasaras bezmaksas IT apmācības

    Jaunākie raksti

    Jau vairākus gadus programmatūras testēšanas profesionāļi no IT uzņēmuma “TestDevLab” rīko “TestDevLab Summer School” apmācības un arī šovasar tās notiks Ventspilī, Liepājā, Rīgā un arī tiešsaistē, ļaujot pieteikties interesentiem arī no citām valstīm.

    Mācības īstenos “TestDevLab” testēšanas inženieri, kuru ikdienas darbs ir saistīts ar programmatūras testēšanu. Divu nedēļu garajās mācībās, kursa dalībnieki iegūs pamatzināšanas par testēšanu, programmēšanas valodu JavaScript un tīmekļa programmatūras testēšanas automatizāciju. Šis ir lielisks zināšanu komplekts karjeras uzskāšanai testēšanas jomā. Apgūtās zināšanas kursa dalībnieki nostiprinās, pildot praktiskus uzdevumus, kas uzskatāmi demostrēs kā iegūtās zināšanas noder reālā dzīvē.

    Reklāma

    Nodarbības noslēgsies ar eksāmenu un labākajiem absolventiem būs iespēja iegūt apmaksātu prakses vietu uzņēmumā “TestDevLab”, kas var kalpot kā lielisks starts veiksmīgai IT karjerai.

    Apmācības tiks vadītas angļu valodā un norisināsies darba dienās no 9:00 – 16:00. Aicinām pieteikties ikvienu, kam ir IT pamatzināšanas un vēlme mācīties.

    • Ventspilī (04.07.2022 – 14.07.2022)
    • Liepājā (18.07.2022 – 28.07.2022)
    • Tiešsaistē (01.08.2022 – 11.08.2022)
    • Rīgā (15.08.2022 – 26.08.2022)

    Uzzini vairāk par apmācībām, kā arī reģistrējies tām šajā vietnē: https://tdlschool.com

    Šajās apmācībās dalībnieki apgūs zināšanas trīs moduļos: ievads programmatūras testēšanā, JavaScript programmēšana un tīmekļa programmatūras testēšanas automatizācija. Apmācības vadīs pieredzējuši speciālisti un tajās kursa dalībnieki tiks iepazīstināti ar modernām programmatūras izstrādes un testēšanas tehnoloģijām. Pēc apmācību veiksmīgas pabeigšanas kursa dalībnieki būs ieguvuši ne tikai sertifikātu, bet arī stabilu zināšanu pamatu un varēs pildīt reālus testēšanas uzdevumus.

    Ar savu pieredzi dalās iepriekšējo gadu apmācību absolvents un tagad arī uzņēmuma TestDevLab programmatūras testēšanas inženieris Nikolajs Varlamovs: “Es biju izlēmis pārkvalificēties uz IT jomu un “TestDevLab Summer School” apmācības man ļoti noderēja. Tajās man bija iespēja ne tikai apgūt jaunas zināšanas, bet visus man svarīgos jautājumus varēju uzdot pieredzējušiem pasniedzējiem. Apmācības nebija vienkāršas, taču uzskatu, ka tās man ļoti palīdzēja aizsākt manu IT karjeru, jo ļāva saprast, kas šajā jomā ir patiesi svarīgs un kādu tehnoloģiju apguvei ir jāvelta maksimāla uzmanība.”

    “TestDevLab” ievēro Slimību profilakses un kontroles centra noteiktās vadlīnijas, lai šīs apmācības tiktu aizvadītas drošos apstākļos. Tajās nedrīkst piedalīties pašizolācijā vai karantīnā esošas personas, kā arī cilvēki ar elpceļu infekciju simptomiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma