Web Analytics
More
    Reklāma

    “Meta” atmet domu par viedpulksteni ar divām kamerām

    Jaunākie raksti

    Samērā ilgu laiku tika baumots, ka “Meta” strādā pie valkājamās ierīces – viedpulksteņa, kas, turklāt, būtu aprīkots ar divām kamerām. Taču saskaņā ar “Bloomberg” teikto – tagad šis projekts nolikts krietni malā, uzņēmumam pievēršoties citu produktu izstrādei, piemēram, AR un VR aparatūra.

    Pulkstenis, ko “Meta” it kā plānoja izziņot, tika uzskatīts par iespējamo “Apple Watch” konkurentu. Tam pārdošanā bija jānonāk nākamā gada pavasarī par aptuveni 349 ASV dolāriem. Norādīts, ka ierīce atbalstītu tādas funkcijas kā aktivitāšu izsekošana, kalendārs, fotogalerija un sirdsdarbības uzraudzība. Ar vienu uzlādi tas darbotos 18 stundas, kas ir diezgan līdzīgi kā “Apple Watch”.

    Reklāma

    Pulkstenim būtu arī vairāku lietotņu atbalsts, piemēram, “Spotfy”, “WhatsApp”, “Instagram”. Tam nebija izveidota vēl sava pavadošā lietotne, tāpēc lietotāji to varētu pārvaldīt, izmantojot savu “Facebook” kontu. Tiek ziņots, ka ierīces prototipam bija arī WiFi, GPS un eSIM atbalsts un noņemama pulksteņa ciparnīca ar divām sānu pogām.

    Tas, ar ko šis pulkstenis atšķirtos no citiem, ir divas kameras. Pirmo – 5 MP – bija plānots iestrādāt pulksteņa ciparnīcā, otru – 12 MP kameru – aizmugurē. Norādīts, ka tieši šī otra kamera radījusi problēmas pulksteņa izstrādē, traucējot sensoriem. “Meta” bija arī izdomājusi, ka viedpulksteni varētu izmantot kā ievadierīci, lai uztvertu metaversu, kontrolētu avatarus, mijiedarbotos ar virtuālās realitātes telpām utt. Nav jau teikts, ka viss šis darbs bijis velts, daudzas ierīces funkcijas “Meta” var izmantot citos produktos.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Frants
    12.06.2022 22:40

    Tad nu gan notikums – Zeblade jau vismaz pirms 2 gadiem ražoja viedpulksteni ar 2’kamerām , gps,un visu pārējo iespējamo,turklāt komplektā ar bezvadu austiņām. Un tas viss ap 80€…

    Tītars
    13.06.2022 11:26

    Meta atmet hehe

    Gundars
    13.06.2022 13:01

    Meta, meta, kamēr atmetās

    Reklāma