Web Analytics
More
    Reklāma

    “Xiaomi”, iespējams, strādā pie “Mi Band 7” Pro versijas

    Jaunākie raksti

    Arvien vairāk elektronikas ražotāju savu ierīču nosaukumos piekabina klāt vārdu “Pro”, izceļot to, ka veiktspējas, akumulatora darbības laika, kameru snieguma vai kādā citā ziņā tās ir labākas par pamata versiju. Varētu būt, ka arī “Xiaomi” vēlas iet šajā virzienā un bez “Mi Band 7” izlaidīs arī “Mi Band 7 Pro” fitnesa aproci.

    Atsauce uz to, ka uzņēmums varētu nākt klajā ar “Mi Band 7” Pro versiju, pamanīta lietotnē “Mi Door Lock” un kopīgota vietnē “Weibo”. Attēlā zemāk gan neko īpaši informatīvu redzēt nevar, atskaitot to, ka “Xiaomi” fitnesa aproču klāsta augšgalā redzams nosaukums, kam beigās pievienots “7 Pro”, kas varētu norādīt uz to, ka ražotājs patiešām strādā pie šādas ierīces.

    Reklāma

    Pagaidām vēl nav informācijas, kādas ekstras “Mi Band 7 Pro” fitnesa aproce saņems, ja tiešām tiks izlaista. Izskan pieņēmumi, ka ierīce varētu būt aprīkota ar lielāku displeju, ilgāku baterijas darbības laiku, papildus sensoriem. Izskan baumas, ka “Mi Band 7” Pro versija varētu iznākt jūlijā līdztekus “Xiaomi 12 Ultra” viedtālrunim. Pašreiz gan šis viss vairāk vai mazāk vēl ir baumu un spekulāciju līmenī, tāpēc dzīvosim – redzēsim. Iespējams, jūlijā par to zināsim jau kaut ko vairāk.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Jancis
    01.06.2022 13:41

    Paldies par informāciju, ļoti noderīgi

    Reklāma