Web Analytics
More
    Reklāma

    Lielākā daļa no visiem ar videospēlem saistītajiem pirkumiem PlayStation vidē ir digitāli

    Jaunākie raksti

    Pagājušajā nedēļā uzņēmumam Sony bija finanšu rezultātu prezentācija, kurā diezgan daudz laika tika veltīts PlayStation zīmola rezultātiem.

    Viena no svarīgākajām ziņām noteikti ir tā, ka jauno PlayStation 5 konsoļu piegādes problēmas saglabāsies vismaz līdz 2024. gadam. Tomēr uzņēmums centīsies palielināt ražošanas jaudas līdz neredzētiem apjomiem. Tāpat šajā prezentācijā Sony runājis par finanšu rezultātiem, kuros skaidri iezīmējas pāreja no fiziskās pārdošanas uz digitālo, jo šobrīd 80% procenti no visiem ar videospēlēm saistītajiem pirkumiem notiek attālināti. Pirms astoņiem gadiem, 2013. gadā, šie skaitļi bijuši tieši pretēji.

    Reklāma

    Attiecīgi 2021. gadā tikai 20% ar videospēlēm saistīto pirkumu notika internetā, un tendence ir skaidri redzama, kaut gan, salīdzinot ar 2020. gadu, fizisko pārdošanas apjomu samazinājums ir tikai 3%. Iepriekš tas bijis pat 11% apmērā. Jāpiezīmē, ka šis sadalījums iekļauj gan videospēļu, gan saistītā satura iegādi. Ja runā atsevišķi par videospēļu pārdošanas statistiku, tad tajā 66% bijuši digitālajā vidē, kas ir 1% pieaugums, salīdzinot ar 2020. gada. Bet no 2019. uz 2020. gadu tie bijuši veseli 12%.

    Avots: Resetera

    Tas skaidri parāda notiekošo tendenci. Jāatzīst, ka koronavīrusa pandēmija pārāk nav ietekmējuši šo tendenci, kas iezīmējusies jau vairākus gadus pirms tam.

    AvotsKitguru
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma