Web Analytics
More
    Reklāma

    Volkswagen radījuši “Zvaigžņu karu” īpašās “ID.Buzz” versijas

    Jaunākie raksti

    Vācu autoražotājs izlēmis atzīmēt jaunā “Obi-Wan Kenobi” seriāla tapšanu, demonstrējot divus īpašā izlaiduma “ID.Buzz” modeļus. Kā noprotams pēc jaunā seriāla nosaukuma, tas balstīts “Zvaigžņu karu” filmu sērijā. Autoražotājs atrādījis “Light Side” un “Dark Side” versijas, kas izstrādātas sadarbībā ar “Lucasfilm”.

    Dizaineri esot pētījuši divus no galvenajiem tēliem, proti, Obi-Wan Kenobi un Dārtu Veideru, lai mašīnām piešķirtu “Zvaigžņu kariem” raksturīgo stilu un izskatu. “Light Side” versijas pamatā izmantots pasažieriem domātais “ID.Buzz”, mašīnas krāsojumā izmantojot dominējošās krāsas Obi-Wan Kenobi apģerbā, proti, bēšīgos toņus. Zilie akcenti radīti, simbolizējot šī tēla gaismas zobenu. Uz mašīnas redzami arī “Rebel Alliance” logotipi.

    “Dark Edition” pamatā izmantota “ID.Buzz” kravu pārvadājumu versija. Tajā izmantotas divu toņu melnā krāsa, kā arī sarkanie akcenti, simbolizējot Dārta Veidera gaismas zobena krāsu. Šie ir īpaši modeļi un nekas neliecina, ka Volkswagen kaut ko tādu grasītos piedāvāt ražošanā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Elektriķis
    31.05.2022 13:30

    Šo māžošanos saprastu, ja šos slikti pirktu, bet šķiet ka VW ir problēmas ar piegādēm.
    Varbūt politika: uzkraujam tiem dažiem, kurus var saražot, tik daudz “pievienotās vērtības”, cik vien var?

    Krotow
    01.06.2022 18:11

    Tikai 70000 USD par sākuma komplektāciju :D Jaunajiem hipijiem būs jābūt arī ļoti labi situētiem.

    Reklāma