Web Analytics
More
    Reklāma

    Tesla vienojas par elektroauto un bateriju rūpnīcas celtniecību Indonēzijā

    Jaunākie raksti

    Elektroauto ražotājs Tesla vienojies par jaunas elektroauto un bateriju rūpnīcas celtniecību Āzijas valstī Indonēzijā. Šādu informāciju atklājuši Indonēzijas varasiestāžu pārstāvji pēc tam, kad Tesla vadītājs Īlons Masks tikās ar valsts prezidentu.

    Jau pirms tam cirkulēja baumas, ka Tesla ir tuvu līgumam ar Indonēziju, kas paredz bateriju ražošanu valstī. Abu pušu pārstāvji aizvadīja sarunas, tuvojoties kopsaucējam, bet tagad tas, acīmredzot, ir atrasts. Šī nebija pirmā reize, kad Tesla mēģināja ienākt Indonēzijā – šī valsts ir bagāta ar niķeļa rezervēm, bet tas ir viens no galvenajiem elementiem bateriju ražošanā. Tesla cerēja iesaistīties šī metāla ieguvē un palielināt ieguves apjomus.

    Valsts investīciju ministrs Bahlils Lahadalija vietējiem medijiem norādījis, ka līgums par Tesla ienākšanu Indonēzijā vēl nav oficiāli parakstīts, taču visi līguma nosacījumi ir saskaņoti un tas ir tikai laika jautājums. Ja viss notiks pēc plāna, Tesla savu darbību Dienvidaustrumāzijas valstī sāks jau šogad. Tāpat netiek atklāts plānotais investīciju apjoms.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma