Web Analytics
More
    Reklāma

    Nissan sporta divīzija “Nismo” nākotnē būs pilnībā elektriska

    Jaunākie raksti

    Nissan sporta divīzija “Nismo” turpinās savu darbību arī elektriskajā nākotnē, un gaidāmi elektriski “Nismo” auto. To intervijā Top Gear apstiprinājis Nissan Eiropas nodaļas vadītājs Giljoms Kartjē. “Nismo ir vērtība, kas ir mūsu īpašumā un mēs to vēlamies izmantot. Ja uzdodat jautājumu, vai nākotnē būs auto ar “Nismo” nosaukumu, tad atbilde ir jā,” intervijā stāsta Nissan Eiropas nodaļas vadītājs.

    Būs interesanti redzēt, ko tieši Nissan domā ar elektriskiem “Nismo” auto. Šis nosaukums auto pasaulē īpaši pazīstams ar to, ka jau tā ļoti ātrās “Skyline” modeļu līnijas mašīnas padarītas vēl ātrākas, tām ļaujot sakaut krietni dārgākus superauto faktiski jebkuros apstākļos. Kartjē norāda, ka elektriskajiem “Nismo” būs īpaši pielāgota balstiekārta un jaudas agregāti, bet sīkākās detaļās viņš neizplūda.

    Arī citi autoražotāji pamazām, bet strādā pie sportiskiem elektroauto. Piemēram, Volkswagen ir “GTX” modeļu līnija. Par kaut ko līdzīgu domā arī citi autoražotāji. Šobrīd ir ļoti grūti noteikt, kurā virzienā dosies Nissan. Līdz 2030. gadam Nissan solījis kopumā 15 elektriskus modeļus. Iespējams, ka kāds no tiem būs ievērojami sportiskāks un Nissan tam piešķirs savu slaveno “Nismo” nosaukumu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    06.05.2022 16:03

    Pēc Mach-E 1400, domāju, daudzi performance ražotāji pacēla uzaicis un nolēma, ka ir laiks arī viņiem paspēlēties ar elektrību ;)

    Eggy Mega
    06.05.2022 16:18
    Reply to  KKTK

    Gan jau vēl senāk Dambja PP03 un Oscar sporta galam lika saausīties.

    Reklāma