Web Analytics
More
    Reklāma

    Baumo, ka Apple šobrīd testē vairākus datoru modeļus ar M2 procesoru

    Jaunākie raksti

    Pēc tam, kad aprīlī tika izziņota ikgadējā Apple izstrādātāju konference WWDC22, diezgan aktīvi sāka parādīties baumas par jaunu datoru modeļi izlaišanu vai nu šajā vasarā, vai atlikušā gada garumā.

    Jaunākā informācija liecina, ka uzņēmums šobrīd veic iekšējos testus ar nākamās sērijas ARM datoru procesoriem, proti, M2 sēriju. Tie turpinās M1 uzsākto ceļu un Apple pāreju uz šo arhitektūru. Izskatās, ka to versijas būs līdzīgas esošajām, proti, M2, M2 Pro, M2 Max un turpinājums būs arī nesen prezentētajam M1 Ultra procesoram, kas ir pieejams Mac Studio galda datorā. Iekšējie testi ir svarīgs atskaites punkts, kas norāda uz to, ka jaunie produkti un komponentes drīzumā varētu nonākt pie gala patērētājiem.

    Šobrīd testi notiek pie šādas konfigurācijas datoriem:

    • jauns MacBook Air modelis ar M2 procesoru (8 CPU un 10 grafiskie kodoli)
    • Mac mini datora versija ar M2 un M2 pro procesoriem
    • vecā dizaina MacBook Pro 13 collu modelis ar M2 procesoru
    • 14 un 16 collu MacBook Pro modeļi ar M2 Pro un M2 Max (12 CPU un 38 grafiskie kodoli) procesoriem
    • Mac Pro, kas turpinātu Mac Studio uzrādīto jaudas apmēru ar M1 Ultra procesoru.

    Pēc marta prezentācijas var noprast, ka Apple ir padomā vēl viens jaudīgākais datora modelis ar saviem jaunajiem ARM procesoriem, jo tieši Mac Pro sērija iemieso vārdu un terminu jauda. Iespējams, ka kādus no šiem modeļiem redzēsim tieši jūnija sākumā gaidājamā izstrādāju konferencē, kura gan parasti neizceļas ar jaunu produktu prezentācijām. Iespējams, ka tās varētu būt MacPro un MacBook Air atjauninātās versijas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma