Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung pēc 4 gadu uzturēšanas laiž pensijā Galaxy S9 sēriju

    Jaunākie raksti

    Samsung vēl 2018. gadā izlaida Galaxy S9 viedtālruņu sēriju, kura tobrīd darbināja Android 8.0 Oreo. Galaxy S9 sērija saņēma Android 10 un One UI 2.5 2020. gada martā un pēc tam Samsung pārgāja uz Galaxy S9 uzturēšanu ar drošības ielāpiem ik ceturksni.

    Tikko paziņots, ka Galaxy S9 sērija ir savu nodzīvojusi un ražotājs to laiž pelnītā atpūtā četrus gadus pēc Galaxy S9 izziņošanas. Galaxy S9 sērija vairs nesaņems drošības ielāpus un arī nesaņems lielos Android operētājsistēmu laidienus. Tuvākajā laikā Galaxy S9 sērija saņems pēdējo drošības ielāpu un tad gan viss.

    Reklāma

    Vienlaikus paziņots, ka Galaxy S10 sērija pāriet uz drošības ielāpu saņemšanu ik ceturksni. Samsung kopš Galaxy S9 sērijas iznākšanas pakāpeniski sāka solīt arvien lielāku atbalsta periodu saviem viedtālruņiem. Šobrīd Galaxy S sērijas, A sērijas un jaunie lokano ekrānu viedtālruņi tiek uzturēti četrus gadus (četri lielie Android laidieni), kas ir pat vairāk par Google Pixel solīto.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Tītars
    06.04.2022 09:22

    Man būtu pagrūti iztēloties situāciju, kad Apple laistu pensijā iPhone XS

    Last edited 2 years ago by Tītars
    davix
    06.04.2022 11:50

    Šī laikam būs mākslīga tehnoloģiju “novecināšana”, lai tik uzturētu patēriņa sabiedrību. Skumji. Tajā pašā laikā droši vien uzņēmums jauno telefonu iepakos otreiz pārstrādātā iepakojuma kārbiņā un cēli leposies cik viņi ir “videi draudzīgi”.

    reiny
    06.04.2022 16:46

    Nečīkstiet. Pensijā ar tas telefons vēl nodzīvos dažu labu gadu.
    4 gadu aktīva uzturēšana ir visnotaļ labs rādītājs.

    Krotow
    08.04.2022 00:48

    S9+ 4 gadus nogāja bez problēmām. Paliek interesanti – cik ilgi vēl tiks atbalstīti drošības labojumi. Jaudas ikdienas lietošanai bez spēlēm pagaidām vēl pietiek un pāri paliek.

    Reklāma