Web Analytics
More
    Reklāma

    “Facebook” piedāvā īpašus privātuma un drošības rīkus lietotājiem Ukrainā

    Jaunākie raksti

    Ņemot vērā Ukrainā notiekošo, “Facebook” drošības komanda ķērusies pie jaunām aktivitātēm, kas palīdzēs labāk aizsargāt šīs valsts lietotāju kontus. Uzņēmums palaidis “profila aizslēgšanas” rīku un veido “īpašo darbību centru”, lai cieši uzraudzītu, kas reāllaikā notiek Ukrainā.

    “Meta” drošības politikas vadītājs Nataniels Gleihers stāsta, ka “profila aizslēgšanas” rīks ir paredzēts, lai sniegtu lietotājiem “viena klikšķa” piekļuvi papildu privātuma un drošības funkcijām. Aktivizējot šo rīku, cilvēki, kuri nav lietotāja “Facebook” draugu sarakstā, nevarēs lejupielādēt vai dalīties ar šī lietotāja profila bildi, kā arī redzēt ierakstus viņa ziņu lentē.

    Reklāma

    Būtiski, ka šī nav pirmā reize, kad “Facebook” šādā veidā cenšas lietotājus mudināt aizsargāt savu profilu. Pērnā gada augustā “Facebook” pirmo reizi aktivizēja “profila aizslēgšanas” rīku, sniedzot papildus privātuma un drošības iespējas afgāņiem, kuri saskārās ar draudiem, kad talibi pārņēma varu Afganistānā. Tiesa, šāds rīks vienlīdz derīgs varētu būt arī, piemēram, žurnālistiem, aktīvistiem un citiem, kuriem ir risks saskarties ar virtuāliem un fiziskiem draudiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma