Web Analytics
More
    Reklāma

    “Tinder” piedāvā jaunu iespēju, kā atrast otro pusīti

    Jaunākie raksti

    Iepazīšanās vietne “Tinder” turpina attīstīties un piedāvāt arvien jaunas metodes, kā vientuļniekiem un mīlas alkstošajiem atrast savu izredzēto un otro pusīti. Uzņēmums nupat laidis klajā jaunu iespēju “Blind Date”, kas ne vienam vien varētu atsaukt atmiņā agrākos randiņu laikus, kad vēl nebija pieejami visi šie gadžeti. Tie ir tie paši “aklie randiņi” tikai virtuālā vidē, izveidojot pāri no lietotājiem, kuri iepriekš nav skatījuši viens otra profilu.

    “Tinder” norāda, ka ar šo iespēju vēlas mudināt iepazīt vienam otru, balstoties nevis uz profila bildi un potenciālā partnera izskatu, bet gan uz personību. Līdz ar to “Tinder” piedāvātajos virtuālajos “aklajos randiņos” lietotājiem neatliks nekas cits, kā sarakstīties vienam ar otru, nezinot, ar kādu briesmoni vai gluži pretēji skaistuma etalonu notiek saruna.

    Reklāma

    “Tinder” atklāj, ka “Blind Date” izmēģinājuma versijā tie dalībnieki, kuri piekrita šai “aklā randiņa” metodei, ieguva par 40% vairāk potenciālo partneru nekā tie, kuri izmantoja ātrās tērzēšanas funkciju, kur sirdsāķīša profilu var redzēt. Līdz ar to “aklo randiņu” metode varētu būt lielisks veids, kā satikties tiem cilvēkiem, kuri citos apstākļos būtu viens otru ignorējuši un “pagājuši garām.

    Ziņots, ka “Tinder” jaunā funkcija “Blind Date” sākotnēji būs pieejama lietotājiem ASV, taču solīts, ka vēlāk šādu iespēju varēs izmantot vientuļnieki arī citviet pasaulē

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Biteme
    11.02.2022 22:40

    meklē pussyti uz aklo

    Krotow
    12.02.2022 01:48

    Skats no malas, tiem abiem satiekoties, visticamāk būs uzjautrinošs.

    Hašvaldis Blokčeins-Halvenings (HBH)
    12.02.2022 11:32

    Ideja pareiza, tikai tas viss jādara metaversā

    Krotow
    12.02.2022 19:42

    Baidos ka metaversā Tinder pazaudēs riska elementu un daļu klientu, ko tas piesaista.

    Basics
    12.02.2022 21:35
    Reply to  Krotow

    Riska elementu tak var ieviest. Kling-klang, jums ir meta sifons, ārstēšanās maksās XX virtuālos coinus.

    Reklāma