Web Analytics
More
    Reklāma

    Latvijā pārdošanā nonācis jaunais Honda HR-V hibrīds

    Jaunākie raksti

    Iepazīstieties ar pilnīgi jauno Honda HR-V. Enerģisku pašuzlādes hibrīdu, kas nodrošina vēl neredzētu braukšanas pieredzi, izmantojot unikālo un gudro e:HEV piedziņu. Iedvesmojoties no F1 tehnoloģijām, šis mūsdienīgais SUV apvidus auto katrā braucienā demonstrē spēku, vitalitāti un daudzpusību.

    Jaunākās paaudzes Honda HR-V hibrīda dizains ir ieguvis pilnīgi jaunu izskatu. Elegantā virsbūves līnija un vispārējais horizontāli orientētais dizains piešķir HR-V drosmīgu izskatu un impulsu gatavībai tūlīt traukties uz priekšu. Īpaša uzmanība pievērsta pat vismazākajiem dizaina elementiem. Piemēram, integrētais priekšējais režģis, paslēptie aizmugurējo pasažieru durvju rokturi un unikālā apdare, nodrošina elegantu siluetu, kas nepaliks nepamanīts, lai kur arī jūs atrastos. Pats auto kļuvis nedaudz garāks, un tā formas ir izteiksmīgākas. Salīdzinājumā ar iepriekšējo modeli, par 10 mm ir palielināts klīrenss un par 20 mm samazināts jumta augstums. Sānu spoguļi ir novietoti nedaudz zemāk, lai nodrošinātu labāku redzamību uz aizmuguri.

    Reklāma

    Jaunais pašuzlādes hibrīds Honda HR-V ir radīts jaunās paaudzes autovadītājiem, kuri novērtē ekonomisku braukšanu. 1,5 litru i-VTEC benzīna dzinējs ir savienots ar diviem jaudīgiem elektromotoriem, kuri spēj attīstīt līdz pat 131 zirgspēku lielu jaudu un maksimālo griezes momentu 253 Nm pie 4500 apgriezieniem minūtē. HR-V pats uzlādējas, ģenerējot enerģiju brauciena laikā un ietaupot jums laiku, kas saistīts ar uzlādes stacijas atrašanu. Braucot ar HR-V e:HEV piedziņu, jūs ar daudz mazāk resursiem nokļūsiet daudz tālāk. Ar pilnu degvielas tvertni jūs varat nobraukt līdz pat 740 kilometriem. Honda akumulators ne tikai nodrošina enerģiju, lai samazinātu degvielas izdevumus, bet tam ir arī 5 gadu vai 100 000 kilometru braukšanas garantija.

    Platais informācijas panelis rada plašuma un miera sajūtu, ļaujot HR-V autovadītājam koncentrēties un izbaudīt ceļu un braukšanu. Kad jūsu viedtālrunis ir pievienots, Honda izklaides sistēma – Android AutoTM un Apple CarPlay, – parādīs visas jūsu lietotnes 9” ekrānā, lai jūs ātri atrastu, kas jums ir nepieciešams. Salīdzinājumā ar iepriekšējās paaudzes HR-V ir ievērojami uzlabots HMI darbības laiks, padarot reaģēšanu uz jūsu komandām un pārslēgšanos starp lietotnēm vēl ātrāku. Jūs arī varat izlemt, cik daudz informācijas parādīt ekrānā, lai vēl vairāk samazinātu uzmanības novēršanu braukšanas laikā.

    Honda unikālā Magic Seats konstrukcija ļauj jums iegūt vairāk vietas salonā, izmantojot dažādas konfigurācijas. HR-V viegli spēj pielāgoties jūsu dzīvesveidam – ietilpinot visu nepieciešamo, sākot no sērfošanas dēļiem un beidzot ar golfa aprīkojumu, neaizmirstamai nedēļas nogalei. Salīdzinājumā ar iepriekšējās paaudzes modeli, par 35 mm ir palielināta arī salona telpa aizmugurējo pasažieru kājām.

    Jūs un jūsu tuvākie cilvēki salonā elposiet svaigu gaisu, pateicoties Honda jaunajai gaisa difūzijas sistēmai, kas rada svaiga gaisa plūsmu ap ikvienu cilvēku salonā. Turpretī ar pieskārienu aktivizējamas salona gaismas un bezvadu lādētājs mobilajam telefonam vēl vairāk rada augstas klases interjera izjūtu un komfortu.

    Ja rokas ir pilnas ar iepirkumiem, vairs nav jāmeklē atslēgas – brīvroku elektriskās bagāžas nodalījuma durvis automātiski atveras un aizveras, kad dodaties prom. Mantu novietošanu bagāžas nodalījumā atvieglo viedā bagāžnieka aizvēršanas sistēma “Power Tailgate Walk Away”, kas automātiski aizver bagāžnieka durvis, ja vadītājs ar atslēgu no automobiļa sāk attālināties.

    Par papildus maksu Honda piedāvā personalizēt HR-V, izvēloties kādu no piecām aksesuāru pakotnēm. Sporta pakotne padarīs jaunā HR-V izskatu vēl sportiskāku. Ar Obscura Black pakotni piešķirsiet automobilim sportiskāku un izteiksmīgāku raksturu, pateicoties Berlina Black un virsbūves krāsas apdares eksterjera elementiem. Ilmenite Titanium pakotnēs ietilpst eleganti titāna apdares elementi, kas vēl vairāk izcels jaunā HR-V eksterjeru un interjeru. Kravas aprīkojuma pakotne palīdzēs uzturēt kārtību un drošību bagāžas nodalījumā. Savukārt, ja meklējat kompleksu aprīkojuma pakotni, kura atbilstu visām jūsu ikdienas vajadzībām un tajā pat laikā papildinātu jūsu jaunā HR-V nevainojamo interjeru un eksterjeru, tad Aktīvā dzīvesstila pakotne ir obligāta.

    Pilnībā jaunais HR-V ir aprīkots ar pēdējās paaudzes Honda SENSING™ tehnoloģiju sistēmu, kurai ir plašs drošības asistentu skaits. Šai sistēmai ir jaunākas un platākas izšķirtspējas priekšējās kameras, kā arī ātrāka attēlu apstrādes iespēja, kas būtiski uzlabo kameru un sensoru mijiedarbību. Tā ietver arī uzlabotu gājēju sadursmju brīdinājumu sistēmu stūrei un bremžu sistēmai (CMBS), kas nosaka tuvojošos transportlīdzekļus, ieskaitot velosipēdus un motociklus, automātiski iedarbina bremzes.

    Ērtāka kļuvusi arī aklās zonas pārredzamība, pateicoties radara tehnoloģijai, kas automātiski atklāj transportlīdzekļus vadītājam neredzamajā zonā un brīdina vadītāju, izmantojot brīdinājuma signālu sānu spogulī. Turklāt, lai palielinātu vadītāja uzticamību, no 3m līdz 25m ir palielināts uztveramais attālums. Tāpat ir pastiprināta arī “Cross Traffic Monitor” sistēma, kas izmanto aizmugures sānu radara sensorus, lai brīdinātu ar skaņas un vizuālu brīdinājumu vadītāju par transportlīdzekļiem, kas tuvojas no kreisās un labās puses, kā arī braucot atpakaļgaitā.

    Pirmo reizi Eiropas tirgum paredzētajā HR-V hibrīda automobilī ir pieejama arī “Hill Descent” kontroles sistēma, kas darbojas ar minimālo ātrumu 3 km/h. Šī tehnoloģija ļauj labāk un vienmērīgāk kontrolēt saķeri ar virsmu un nobraukšanu no stāvām vietām, kā arī sniedz braukšanas pārliecību slidenu vai sniegotu ceļu gadījumā.

    Jaunā Honda HR-V sākuma cena ir 31 280€ un pieteikties tā testa braucienam iespējams pie Honda oficiālā dīlera Latvijā – AS “WESS Select”, K. Ulmaņa gatvē 123, Mārupē.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma