Web Analytics
More
    Reklāma

    TestDevLab atver biroju Ziemeļmaķedonijā

    Jaunākie raksti

    Latvijas IT uzņēmums TestDevLab oficiāli atklājis biroju Ziemeļmaķedonijas galvaspilsētā Skopjē. Tajā strādā 55 no uzņēmuma 500 darbiniekiem un jaunais birojs ļaus ātrāk palielināt darbinieku skaitu šajā valstī. Jau pirms biroja atvēršanas pagājušajā gadā TestDevLab Ziemeļmaķedonijā bija izveidojis uzņēmuma filiāli, lai varētu piedāvāt darbiniekiem tādas pašas sociālās garantijas un bonusus, kā pārējiem uzņēmuma darbiniekiem Latvijā un citās valstīs.

    Šobrīd TestDevLab ir biroji Rīgā, Daugavpilī, Jelgavā, Liepājā, Valmierā un Venstpilī. Attālinātā formā uzņēmumā strādā darbinieki no Albānijas, Azerbaidžānas, Bulgārijas, Brazīlijas, Gruzijas, Igaunijas, Kazahstānas, Polijas, Rumānijas, Serbijas, Spānijas un Turcijas. Nemitīgi notiek jaunu darbinieku piesaiste un šobrīd uzņēmumā ir atvērtas 30 vakances tehniskajiem un administratīvajiem speciālistiem.

    Reklāma

    Uzņēmuma darbības izvēršanu Ziemeļmaķedonijā komentē TestDevLab līdzdibinātājs Andrejs Frišfelds, “Pagājušā gada nogalē nosvinējām uzņēmuma 10 gadu jubileju un katru gadu esam spējuši audzēt mūsu programmatūras testēšanas pakalpojumu un produktu klāstu, kā arī palielināt piesaistīto klientu un darbinieku skaitu. Būtiski pieaugot darba apjomam, pirms vairākiem gadiem uzsākām darbinieku meklējumus arī ārzemēs. Pagājušā gada sākumā mums izdevās piesaistīt vairākus lieliskus speciālistus Ziemeļmaķedonijā un darbinieku skaits būtiski sāka pieaugt līdzko šajā valstī izveidojām uzņēmuma filiāli un izvērsām plašākas mārketinga kampaņas. Ziemeļmaķedonijā paredzam piesaistīt vēl vairāk darbiniekus un novērtējam to akadēmiskās un praktiskās zināšanas”.

    Ziemeļmaķedonijā lielu popularitāti iemantojusi TestDevLab un augstākās izglītības profesionāļu pērn izveidotā IT apmācību organizācija “TDL School”. Tā Latvijā un ārzemēs piedāvā programmatūras testēšanas, izstrādes u.c. apmācības.

    2011. gadā Latvijā izveidotais uzņēmums TestDevLab nodarbojas ar programmatūras testēšanas pakalpojumu sniegšanu un testēšanas produktu izstrādi. Starp uzņēmuma klientiem ir gan jaunuzņēmumi, gan starptautiski milži kā Microsoft, Skype, Orange, Telefonica, Airbnb u.c. Uzņēmuma testēto programmatūru lieto vairāk nekā 4.5 miljardi cilvēku visā pasaulē. TestDevLab ir saņēmis LIAA Eksporta un inovācijas balvu, The Red Jackets Eksporta izcilības balvu un vairākus gadus pēc kārtas uzņēmuma radītie testēšanas produkti ir augstu novērtēti prestižajā European Software Testing Awards konkursā. 2019. gadā TestDevLab ieguva informācijas drošības pārvaldības standarta ISO/IEC 27001:2013 sertifikātu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma