Web Analytics
More
    Reklāma

    Bezmaksas kursos apgūsti Android programmēšanas pamatus

    Jaunākie raksti

    Android ir pasaulē izplatītākā mobilo ierīču operētājsistēma. Katru mēnesi tiek izlaistas arvien jaunas Android ierīces un cilvēki tās lieto visos pasaules nostūros. Izstrādājot Android lietotnes, mēs varam aptvert ļoti plašu auditoriju un Android programmētāji darba tirgū ir ļoti pieprasīti.

    Latvijas IT un izglītības profesionāļu 2021. gadā izveidotā apmācību organizācija “TDL School” aicina pieteikties Android programmēšanas pamatu kursam, kurā bez maksas trīs nedēļās pa vakariem pieredzējuša pasniedzēja vadībā varēs iepazīties ar objektorientētās programmēšanas pamatiem, Android programmēšanas rīkiem un Kotlin programmēšanas valodu.

    Reklāma

    “Introduction to Android Development” apmācības tiešsaistē norisināsies no 31. janvāra līdz 18. februārim un tām līdz 26. janvārim var reģistrēties šeit. Apmācības notiks angļu valodā un no dalībniekiem tiek sagaidītas IT pamatzināšanas. Visus ar apmācībām nepieciešamos materiālus nodrošinās to organizators. Apmācību gaitā pasniedzēji aktīvi strādās ar kursa dalībniekiem un palīdzēs atrisināt visus neskaidros jautājumus.

    Apmācības vadīs pasniedzēji ar daudzu gadu praktisku jomas pieredzi Android izstrādes jomā un lekcijās iepazīstinās gan ar programmatūras izstrādes teoriju, gan nodrošinās praktiskus programmēšanas uzdevumus izmantojot moderno programmēšanas valodu Kotlin. Iegūtās zināšanas būs praktiski pielietojamas Android lietotņu izstrādē.

    Kursa noslēgumā visus apmācāmos sagaida zināšanu pārbaude un labāko rezultātu īpašniekiem tiks piedāvātas apmaksātas prakses iespējas Latvijas IT uzņēmumā TestDevLab. Šīs apmācības var kalpot par lielisku veidu, kā uzsākt veiksmīgu mobilo lietotņu programmētāja karjeru. Uzņēmums jau desmit gadus pēc kārtas turpina strauju izaugsmi un šobrīd piedāvā 25+ vakances dažādās jomās.

    TDL School piedāvā arī citas IT apmācības. Daļa no kursiem ir bezmaksas un TDL School atsevišķiem kursiem piedāvā naudas atgriešanas iespēju. Aicinām apmeklēt “TDL School” tīmekļa vietni tdlschool.com un iepazīties ar aktuālo apmācību piedāvājumu, kā arī pieteikties apmācībām.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Hašvaldis Blokčeins-Halvenings (HBH)
    22.01.2022 13:42

    digitalk
    22.01.2022 13:44

    kur?

    Reklāma