Web Analytics
More
    Reklāma

    SportsArt piedāvā airēšanas trenažieri, kas spēs ražot elektrību

    Jaunākie raksti

    Sporta trenažieru uzņēmums SportsArt piedāvā jaunas tehnoloģijas airēšanas trenažieri, kas būs spējīgs ražot elektrību, beidzot sniedzot iespēju no sportošanas iegūt arī noderīgus resursus.

    Jaunais airēšanas trenažiera modelis G260 ECO-POWR Rower būs spējīgs pārvērst radīto vilkšanas enerģiju elektroenerģijā. Tas būs iespējams, pateicoties elektromagnētu sistēmai, kas imitēs vilkšanas kustību un pretestību, tādējādi ģenerējot elektrisko strāvu. Iebūvētais strāvas pārveidotājs ļaus to pārveidot par ikdienā reāli izmantojamu enerģiju. Kā norāda ražotājs, tad elektrību būs iespējams izmantot jau uzreiz, kad sākts treniņs. Ar to varēs uzlādēt gan telefonu, gan elektrību novadīt kopējā pieslēgumā.

    Reklāma

    Attiecīgi, jo aktīvāks ir treniņš un spēcīgāka vilkšana, jo vairāk enerģijas tiks saražota. Par to reālā laikā ziņos LED krāsas uz trenažiera. SportsArt apgalvo, ka airēšanas trenažieris elektrībā ir spējīgs pārvērst 74% no pieliktā spēka, un telefonu varēs uzlādēt aptuveni divu stundu laikā. Taivānas uzņēmums kā potenciālos klientus šobrīd saskata tieši sporta zāles, jo šie trenažieri reāli ļautu samazināt elektrības rēķinu, saražoto enerģiju uzreiz laižot kopējā tīklā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Eggy Mega
    18.01.2022 12:01

    Šādas ierīces vajag glaudierīču atkarīgajiem terapeitiskajā ārstēšanā – cik elektrības saražots, tik ilgi varēs lietot savu ierīci.

    Krotow
    18.01.2022 15:59

    Vēl 1980-jos pie mums atklīda ziņa par kādu ģimenes galvu ASV, kurš mājas TV bija pieslēdzis kājminamam elektrības ģeneratoram. Un ja bērni gribēja skatīties, nācās pie reizes kustināt kājas.

    Reklāma