Web Analytics
More
    Reklāma

    SAP piedāvā inovatīvu rīku uzņēmumiem darbinieku vakcinācijas statusa pārvaldībai

    Jaunākie raksti

    Veselībai droša darba vide ir viena no jomām, kam katram atbildīgam uzņēmumam šobrīd īpaši jāseko līdzi. Šajā ziņā uzņēmējiem palīdzīgu roku sniedz programmatūras izstrādātājam SAP piederošā uzņēmuma “Qualtrics” radītais vakcinācijas menedžeris, kas ļauj ērti pārskatīt darbinieku vakcinācijas statusu. 

    “Qualtrics” vakcinācijas statusa pārvaldnieks ir unikāls risinājums, kas izmanto automatizētas darbplūsmas un informācijas paneļus, kuri izstrādāti, lai vienkārši un droši apstiprinātu vakcināciju statusu vai testu rezultātus, vienlaikus nodrošinot elastību atkarībā no uzņēmuma vajadzībām.

    Reklāma

    Risinājums dod iespēju darbiniekiem ērti un vienkārši augšupielādēt sistēmā vakcinācijas sertifikātu vai negatīvu Covid-19 testu. Papildus tam arī jānorāda, vai pēdējo desmit dienu laikā darbinieks nav novērojis Covid-19 simptomus. Pēc tam atliek šo informāciju apstiprināt un iesniegt uzņēmumam. Savukārt darba devējs, izmantojot šos datus, var pieņemt situācijai atbilstošus lēmumus un veikt nepieciešamos pasākumus, lai maksimāli pasargātu savu darbinieku veselību. Balstoties uz šo informāciju, uzņēmums var, piemēram, noteikt attālinātu darba režīmu vai tieši pretēji – ļaut darbiniekam strādāt klātienē. 

    Šī informācija darbiniekam jāsniedz regulāri, lai neveicinātu veselības drošības riskus uzņēmumā. Protams, īpaši padomāts arī par datu drošību. Vakcinācijas pārvaldnieka sistēmai var piekļūt tikai autorizētas personas. Līdz ar to nevienam no uzņēmuma ārpuses dati nebūs pieejami. 

    SAP piedāvāto vakcinācijas menedžeri par pamatu savu darbinieku drošībai izmanto uzņēmumi visā pasaulē, tostarp tādi globālie milži kā “Disney” un “Amazon”. Risinājums jau vairāk nekā 10 000 dažāda līmeņa organizāciju palīdzējis vienkārši, ātri un droši atgriezties ierastajā darba ritmā. Būtiski, ka vakcinācijas menedžeris ir sadarbspējīgs ar ISO 27001 standartu un “FedRamp” programmu. Risinājumam piešķirts arī HITRUST sertifikāts, kas nozīmē, ka tiek ievērotas striktākās prasības attiecībā uz augsta riska datu drošību. 

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma