Web Analytics
More
    Reklāma

    “Garmin” prezentē “Venu 2 Plus” un “Vivomove Sport” viedpulksteņus

    Jaunākie raksti

    Arī “Garmin” šis gads iesācies ražīgi, tehnoloģiju izstādē “CES 2022” prezentējot savus jaunākos viedpulksteņus “Venu 2 Plus” un “Vivomove Sport“.

    “Venu 2 Plus” ir “Venu 2” pēctecis, ko jau padziļinātāk esam apskatījuši un notestējuši. Atšķirība starp tiem – “Venu 2 Plus” ir aprīkots arī ar balss zvanu un balss asistenta funkcijām. Tāpat pulkstenī atrodamas visas tās pašas fitnesa iespējas, kuras “Venu 2”.  “Venu 2 Plus” aprīkots ar 1,3 collu AMOLED displeju ar 416 × 416 pikseļu izšķirtspēju. Tā baterijas darbības laiks ar GPS sasniedz 24h, savukārt viedpulksteņa režīmā – līdz 9 dienām. Ātrā 10 minūšu uzlāde sniedz papildus darbības dienu. Tas pieejams trīs krāsās – sudraba, melnā, baltā un maksās 450 USD.

    Reklāma

    Savukārt “Vivomove Sport” ir “Garmin” jaunākā fitnesa aproce ar viedpulksteņa funkcijām. Tā spēj uzrādīt sirdsdarbības ātrumu, soļu skaitu, skābekļa līmeni asinīs un atbalsta desmit fitnesa aktivitātes. Pulkstenis, savienots ar telefonu, arī brīdinās par ienākošajiem zvaniem un citiem paziņojumiem. “Vivomove Sport” aprīkots ar 0.34 x 0.73 collu OLED displeju ar 72 x 154 pikseļu izšķirtspēju. Tā baterija darbojas līdz sešām dienām. Tas pieejams četrās krāsās un maksās 180 USD.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma