Web Analytics
More
    Reklāma

    “Visa” sāks piedāvāt konsultācijas kriptovalūtu jautājumos

    Jaunākie raksti

    Ejot līdzi maksājumu tendencēm, karšu izdevējs “Visa” nolēmis sniegt jauna veida pakalpojumu – konsultācijas ar kriptovalūtām saistītos jautājumos, cerot šādi palīdzēt klientiem labāk orientēties šajā jomā.

    “Visa” savā paziņojumā norāda, ka sniegs padomus dažādiem klientiem – finanšu iestādēm, mazumtirgotājiem un citiem uzņēmumiem par visu, sākot ar kriptovalūtām saistītu pakalpojumu ieviešanu un NFT līdz pat centrālās bankas digitālo valūtu glabāšanai nepieciešamo maku izstrādi.

    Reklāma

    Pēc “Visa” domām, daļa banku interesējas par kriptovalūtām, lai saglabātu konkurētspēju. Ņemot vērā pieaugošo tendenci norēķinus veikt ar kriptovalūtām, arī bankām būtu nopietni jāsāk domāt par šādu maksājumu līdzekļu atbalstu. To pierāda nesen veikta pētījuma rezultāti – 40% aptaujāto kriptovalūtu īpašnieku atzīst, ka tuvākā gada laikā, visticamāk, nomainīs savu primāro banku un pāries uz tādu, kas piedāvā ar kriptovalūtām saistītas iespējas, pakalpojumus.

    Jāpiezīmē, ka “Visa” gluži kā citi lielās maksājumu kompānijas arvien dziļāk iegrimst kriptovalūtu biznesā. Piemēram, “Mastercard” nesen visā Āzijas un Klusā okeāna reģionā izlaida maksājumu kartes, kas atbalsta maksājumus ar kriptovalūtām. Savukārt “PayPal” nesen ārpus ASV sāka piedāvāt veikt darījumus ar kriptovalūtām.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Hašvaldis Blokčeins-Halvenings (HBH)
    09.12.2021 10:51

    Nocoiners BTFO :D :D

    Hašvaldis Blokčeins-Halvenings (HBH)
    12.12.2021 17:50

    Like, totally BTFO

    digitalk
    12.12.2021 18:31

    tak ej tu sūkā savus riska aktīvus zīdaini pie māmuķīša vienistabniekā, forex varonis atradies. normāli cilvēki nepārspringst, kā tu.

    Kursors.lv
    12.12.2021 18:40

    Lūdzu, komentē izvērstāk un pamato savu viedokli. Ja turpināsi komentēt šādu trešu, dzēsīšu laukā šādus komentārus.

    Jānis
    12.03.2024 06:00

    Labdien!

    Pirmie trīs jautājumi man ir šādi:

    1. Kas pieņem lēmumu par tās vai citas kriptovalūtas emitēšanu. Pēc kādiem noteikumiem šie lēmumi tiek pieņemti? Kas garantē, ka tie tiks izpildīti?
    2. Kur tehniski notiek transakcijas? Kas garantē to drošību?
    3. Kur var iepazīties ar to, kādi projekti tiek īstenoti ar to vai citu kriptovalūtu?

    Ar cieņu

    Jānis Beriņš

    Reklāma