Web Analytics
More
    Reklāma

    Iespējams, nopludināti Pixel Watch viedpulksteņa mārketinga materiāli

    Jaunākie raksti

    Par Google radītu viedpulksteni Pixel Watch tiek baumots jau vairākus mēnešus, tomēr šāda ierīce joprojām nav oficiāli prezentēta. Taču šoreiz viens no ziņu publicētājiem uzstāj, ka ir jau pieejami arī oficiālie mārketinga materiāli.

    Potenciālais Pixel Watch papildinātu Google Pixel viedtālruņu līniju un būtu pirmais viedpulkstenis, kuru radījis uzņēmums. Tas varētu tikt balstīts uz īpašu Samsung veidotu mikroshēmu. Iespējams, ka tā būtu veidotu uz 5nm tehnoloģiju, kas ir līdzīga tai, kādu izmanto Exynos W920 mobilais procesors, kas darbina Galaxy Watch 4. Dizains būtu ierastais apaļais, ar kādu mums parasti asociējas mehāniskie rokas pulksteņi, un ekrāns principā pārklātu visu virsmu. Pārvaldība varētu notikt līdzīgi kā Apple Watch, ar speciālu ritošo pogu.

    Reklāma

    Pa šo laiku laiku Google un Samsung arī paziņoja, ka apvienos savas viedpulksteņu operētājsistēmas Wear OS un Tizen, līdz ar to šāda viedpulksteņa modeļa sakarā varētu gaidīt jaunumus tieši programmatūras jomā. Kaut arī šie it kā ir nopludinātie mārketinga materiāli, tomēr tos nav iespējams oficiāli apstiprināt, kaut arī Google parasti izceļas ar ļoti precīzu baumu nopludināšanu.

    Zinot augošo Pixel telefonu populāritāti un nesen prezentētos Pixel 6 sērijas telefonus, savā ziņā ir sajūta, ka jau piesātinātājā tirgū būtu nepieciešams vēl viena viedpulksteņu sērija Google izpildījumā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma