Web Analytics
More
    Reklāma

    Kawasaki oficiāli sola nākamgad prezentēt trīs jaunus elektromotociklus

    Jaunākie raksti

    Japāņu uzņēmuma Kawasaki ražotājs Hiroši Ito oficiāli apstiprinājis, ka Kawasaki nākamā gada laikā prezentēs trīs elektriskos motociklus. Viņš norādījis, ka tas ir minimums, tātad varam cerēt sagaidīt arī ko vairāk, taču trīs elektriski Kawasaki 2022. gadā ir apsolīti.

    Tika gaidīts, ka Kawasaki savu pirmo elektromoci prezentēs jau šogad, piedaloties motošovā Milānā, taču tas nenotika. Ražotājs iepriekš publicējis mīklainu video, demonstrējot, ka darbs pie šāda motocikla tik tiešām notiek, taču pagaidām nav atrādīts pat prototips, nemaz nerunājot par ražošanas versiju.

    Kawasaki būs jāveic vērā ņemam iedzīšana, jo elektrisko motociklu segmentā jau ir spēcīga konkurence. Harley-Davidson ir izveidojis pats savu elektrisko apakšzīmolu “LiveWire”, kas jau vairākus gadus piegādā elektriskus motociklus. Šajā tirgus segmentā ir arī vairāki gana spēcīgi jaunuzņēmumi jeb start-up.

    Ja Kawasaki spēs pildīt sava vadītāja solījumu, tirgū jau nākamgad nogādājot trīs elektriskos motociklus, viņi nopietni izvirzīsies priekšā saviem konkurentiem turpat Japānā, proti, Honda, Yamaha un Suzuki. Visi trīs tikko uzskaitītie ražotāji ir radījuši elektriskos motorollerus, taču neviens no tiem vēl nav piedāvājis pilnvērtīgu elektrisko moci.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma