Web Analytics
More
    Reklāma

    Pusgada laikā jau 200 cilvēki absolvējuši IT apmācību organizācijas “TDL School” kursus

    Jaunākie raksti

    Turpinot pieaugt nepieciešamībai pēc IT speciālistiem, Latvijas IT uzņēmums “TestDevLab” kopā ar augstākās izglītības jomas profesionāļiem šī gada sākumā izveidoja IT apmācību organizāciju “TDL School”. Organizācijas mērķis ir klātienes un tiešsaistes kursos interesentiem pasniegt dažādas IT apmācības, kā arī sadarboties ar augstākās izglītības iestādēm, lai studējošajiem sniegtu praktiskā pieredzē balstītas industrijas zināšanas.

    “TDL School” darbības pirmajā pusgadā kursus veiksmīgi absolvējuši jau vairāk nekā 200 cilvēki no Latvijas un ārvalstīm, kā arī aizsākti sadarbības projekti ar vairākām Latvijas augstskolām un IT apmācības tiek nodrošinātas arī uzņēmumiem. Tāpat ieviesti vairāki apmācību modeļi un daļa apmācību tiek nodrošināta bez maksas.

    Reklāma

    “TDL School” vadītāja Raita Rollande

    “TDL School” vadītāja Raita Rollande komentē organizācijas pirmajā pusgadā paveikto, “Esmu patiesi gandarīta, ka savas darbības pirmajos sešos mēnešos 14 dažādās mācību programmās esam sagatavojuši 214 absolventus no Latvijas, Igaunijas, Maķedonijas, Jaunzēlandes, Rumānijas, Serbijas, Lietuvas, Lielbritānijas, Spānijas, Baltkrievijas un Krievijas. Mūsus kursos mācās studenti no dažādām universitātām, kā arī citu uzņēmumu darbinieki un tie, kuri vēlas iegūt jaunas vai papildināt savas zināšanas programmatūras izstrādes un testēšanas jomās. Labākajiem kursu absolventiem tiek piedāvātas prakses iespējas. Tādējādi jau vairāki absolventi ir sevi veiksmīgi pierādījuši kā jaunie speciālisti un nu jau patstāvīgi strādā IT jomā. Esam īstenojuši vairākus kursus un vieslekcijas sadarbībā ar Latvijas augstākās izglītības iestādēm. Piemēram, sadarbībā ar Vidzemes Augstskolu izstrādājām jaunu programmatūras testēšanas kursu. Cieši sadarbojamies ar uzņēmumu “TestDevLab” un šajā pusgadā esam nodrošinājuši 40 mācību kursus šī uzņēmuma darbiniekiem, kā arī piedāvājam IT apmācības citiem uzņēmumiem. Aktīvi pilnveidojam mūsu apmācību procesu un pieturamies pie reālā laika tiešsaistes lekcijām, kas ļauj apmācību procesa laikā tieši sazināties ar pasniedzējiem un noskaidrot atbildes uz neskaidrajiem jautājumiem. Ņemot vērā augsto pieprasījumu pēc kvalificētiem IT speciālistiem un izvērtējot nodarbinātības tendences, redzam, ka par IT jomu interesi izrāda šobrīd citās jomās strādājošie un cilvēki, kas studējuši IT pirms kāda laika un šajā jomā nav strādājuši. Līdz ar to mēs jau drīzumā piedāvāsim speciāli izveidotu kursu šādi auditorijai.”

    Par savu apmācību pieredzi “TDL School” kursos stāsta absolvente Evita Lenša, “Es šogad izlēmu mainīt savas karjeras virzienu un pievērsties IT jomai. Izvēlējos “TDL School” kursus, jo daļa no tiem ir pieejami bez maksas un tas man ļāva bez liela riska izmēģināt savus spēkus šajā man jaunajā jomā. Tāpat liels pluss ir arī tas, ka lekcijas pasniedz pieredzējuši jomas profesionāļi, kas ne tikai pasniedz teorētiskās nodarbības, bet arī nodrošina praktiskus reālajiem darba apstākļiem pielīdzinātus uzdevumus. Esmu absolvējusi jau divus “TDL School” kursus un mācību procesā sapratu, ka daudz ir jāstrādā arī pašai. Pasniedzēji ir pieejami un palīdzēs apmācību procesā, taču manā vietā neviens cits mācību vielu nemācīsies. Pēc kursu pabeigšanas esmu kļuvusi par uzņēmuma “TestDevLab” praktikanti un plānoju turpināt apmācību procesu, lai varētu veidot veiksmīgu karjeru IT jomā.”

    Aicinām apmeklēt “TDL School” tīmekļa vietni https://tdlschool.com/calendar un iepazīties ar aktuālo apmācību piedāvājumu, kā arī pieteikties apmācībām.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma