Web Analytics
More
    Reklāma

    Klajā nākusi Garmin DriveSmart – navigācija drošākai un ērtākai braukšanai

    Jaunākie raksti

    Garmin nācis klajā ar jaunu, portatīvo GPS satelīta navigācijas sistēmu Garmin DriveSmart, kas autovadītājiem brauciena laikā sniedz vēl nebijušu brīvību. Garmin DriveSmart sērijas modeļi aprīkoti ar 6, 7 vai 8 collu augstas izšķirtspējas displeju, kas ļauj vadītājam ērti caurskatīt brauciena maršrutu. Pateicoties detalizēti izstrādātai Eiropas kartei, šī satelītu navigācijas ierīce būs lielisks pavadonis gan ģimenes izbraukumiem nedēļas nogalē, gan ikdienas maršrutiem, jo satur tādas noderīgas funkcijas kā vides zonas maršrutēšana, brīvroku zvanīšana un balss pārvaldība.

    “Pateicoties lielajam displejam, jaunās Garmin DriveSmart sērijas ierīces sniedz vairāk nekā tikai navigāciju uz plānoto galamērķi,” stāsta Dens Bartels, Garmin globālās patērētāju pārdošanas viceprezidents. “Neatkarīgi no tā, vai autovadītājs izmanto 6, 7 vai 8 collu displeju, ierīce palīdz ērti vadīties pēc ieteicamā maršruta, vienlaikus sniedzot arī noderīgu informāciju par vides zonām un paziņojumiem par gaidāmo satiksmi, lai patiešām uzlabotu braukšanas pieredzi.”

    Reklāma

    Pārliecinoša braukšana

    Jaunā vides maršrutēšanas funkcija vadītājiem sniedz papildu drošības sajūtu:

    • Brīdinājumu un norādījumu saņemšanu par īpašiem apstākļiem uz ceļa;
    • Drošības brīdinājumi uz ceļa intensīvas satiksmes laikā vai garākos braucienos, labākai situācijas izprašanai;
    • Brīdinājumi par gaidāmajiem ātruma ierobežojumiem, asiem līkumiem maršrutā un citiem iespējamiem apdraudējumiem, u.c.;
    • Ierīces izmantošanas gan ainavas, gan portreta režīmā, lai redzētu plašāku priekšā esošā ceļa posmus (tikai 8 collu displeja modeļiem).

    Baudāma braukšanas pieredze

    Jaunā Garmin DriveSmart sērija ir aprīkota ar vairākām funkcijām, kas palīdz nodrošināt brīvību braukšanas laikā. Tripadvisor servisa integrācija palīdzēs izvēlēties sev tīkamos restorānus, viesnīcas un izklaides vietas, bet Foursquare – apmeklētākās apskates vietas un tūrisma objektus.

    Garmin DriveSmart 66, 76 un 86 satelītu navigācijas ierīces satur vairākas nozares vadošās funkcijas, tostarp:

    • Piekļuvi norādījumiem par reāllaika satiksmi, photoLive satiksmes kamerām, laika apstākļiem un degvielas cenām, ja satelīta navigācijas ierīce ir savienota pārī ar saderīgu viedtālruni, izmantojot Garmin Drive lietotni;
    • Iebūvētā balss vadības sistēma ļauj pārslēgt mūziku, klausīties audiogrāmatas, ziņas un daudz ko citu (angļu un vācu valodā);
    • Iebūvētu Wi-Fi funkciju karšu un programmatūras atjaunināšanai;
    • C-tipa USB strāvas kabeli, kas aprīkots ar divām USB pieslēgvietām.

    Jaunie Garmin DriveSmart 66, 76 un 86 sērijas modeļi tiek piedāvāti par mazumtirdzniecības cenu no 209,99 EUR līdz 359,99 EUR.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma