Web Analytics
More
    Reklāma

    Bezmaksas kursos apgūsti programmatūras testēšanas pamatus un uzsāc testētāja karjeru

    Jaunākie raksti

    Tehnoloģijas arvien ciešāk savijas ar mūsu ikdienu un būtiski aug pieprasījums pēc programmatūras izstrādes un testēšanas speciālistiem. Tāpēc reģionā lielākais programmatūras testēšanas uzņēmums TestDevLab sadarbībā ar IT apmācību organizāciju TDL School ikvienam interesentam bez maksas piedāvā iespēju trīs dienas garos tiešsaistes kursos iepazīties ar programmatūras testēšanas testēšanas pamatiem. Šīs apmācības ļaus iepazīt programmatūras testēšanas jomu un izveidos labu zināšanu pamatu uz kura bāzes var veidot veiksmīgu IT karjeru.

    “Introduction to Software Testing” apmācības tiešsaistē pa vakariem (16:00 – 21:00) norisināsies no 25.-27. oktobrim un tām līdz 22. oktobrim var reģistrēties šeit. Apmācības notiks angļu valodā un no dalībniekiem tiek sagaidītas IT pamatzināšanas. Visus ar apmācībām nepieciešamos materiālus nodrošinās to organizators.

    Reklāma

    Apmācības vadīs programmatūras testēšanas inženieri ar daudzu gadu praktisku jomas pieredzi un lekcijās iepazīstinās gan ar programmatūras testēšanas teoriju spējās (agile) programmatūras izstrādes projektos, gan palīdzēs izpildīt praktiskus ar programmatūras testēšanu saistītus uzdevumus. Šajās nodarbībās dalībniekiem būs iespēja praktiski pastrādāt ar Jira + Xray rīkiem.

    Kursa noslēgumā visus apmācāmos sagaida zināšanu pārbaude un labāko rezultātu ieguvējiem tiks piedāvātas apmaksātas prakses iespējas programmatūras testēšanas uzņēmumā TestDevLab. Tādējādi šīs apmācības var kalpot par lielisku veidu, kā uzsākt veiksmīgu IT karjeru. Uzņēmums jau desmit gadus pēc kārtas turpina strauju izaugsmi un šobrīd piedāvā 20+ vakances dažādās tehniskajās un administratīvajās jomās.

    TDL School piedāvā arī citas IT apmācības. Daļa no tiem ir bezmaksas un TDL School atsevišķiem kursiem piedāvā naudas atgriešanas iespēju.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    @Buņģis_LV
    18.10.2021 00:02

    Kādas testētājiem algas?

    Kursors.lv
    18.10.2021 00:27
    Reply to  @Buņģis_LV

    Tādas pašas kā citiem IT speciālistiem. Jo zinošāks profesionālis, jo augstāka alga. Tā kā labi testētāji principā ir programmētāji, tad arī algas ir samērojamas.

    Reklāma