Web Analytics
More
    Reklāma

    “CityBee” koplietošanas auto pakalpojums tagad pieejams arī Siguldā

    Jaunākie raksti

    Strauji augot lietotāju skaitam, koplietošanas automašīnu uzņēmums “CityBee” no šodienas (8. oktobra) paplašina teritoriālo pārklājumu Latvijā un uzsāk koplietošanas auto nomas pakalpojuma sniegšanu Siguldā. Šī ir ceturtā pilsēta pēc Rīgas, Jūrmalas un Liepājas, kur tiek sniegts pilna servisa pakalpojums – ne tikai iespēja atstāt nomas auto, bet arī izvēlēties auto nomu uz vietas.

    “Mums ir izveidojusies laba sadarbība ar pirmajām pašvaldībām ārpus galvaspilsētas – Liepāju un Jūrmalu, kur esam izveidojuši CityBee pakalpojuma zonas. Tāpēc esam nolēmuši turpināt attīstīt jaunas zonas visā Latvijā, un Sigulda ir pirmā pilsēta šajā attīstības posmā,” informē Kristof Hegedues, “CityBee Latvija” vadītājs.

    Reklāma

    Sigulda izvēlēta, balstoties uz “CityBee” lietotāju līdzšinējiem braukšanas paradumiem un galamērķiem. No vienas puses jaunas zonas atvēršana veicinās tūristu pieplūdumu, bet no otras puses padarīs ērtāku iedzīvotāju ikdienu. Pasaulē pierādīts, ka viena koplietošanas automašīna aizstāj līdz pat 12 privātām automašīnām pilsētā. Līdz ar to ieguvēja būs arī pilsēta, veicinot videi draudzīgākus iedzīvotāju paradumus.

    “Sākotnēji pilsētā pastāvīgi atradīsies līdz 10 automašīnām nomai, bet, sekojot Liepājas un Jūrmalas piemēram, nākotnē to skaits varētu pieaugt līdz 30 – 40 transportlīdzekļiem. Automašīnu skaits pieaugs roku rokā iedzīvotāju pieprasījumam. “CityBee” koplietošanas bizness Latvijā ir būtiski izaudzis no darbības uzsākšanas brīža, jo šobrīd klienti veic ap 100 tūkstošiem braucienu mēnesī salīdzinot ar 300 tūkstošiem braucienu kopumā šī gada pirmajā pusgadā,” informē Kristof Hegedues, “CityBee Latvija” vadītājs.

    “CityBee” vasarā dubultoja autoparku, paplašinot to par 400 jauniem transportlīdzekļiem. Uzņēmums šobrīd nodrošina labāko koplietošanas pakalpojuma pārklājumu Latvijā, piedāvājot nu jau vairāk nekā 800 dažādu marku automašīnu. “CityBee” nomā ir “Toyota Corolla”, “Fiat Ducato” un šogad papildināts ar “Volkswagen Golf”, “Volkswagen T-Roc”, “Volkswagen T-Cross”, “Nissan Qashqai”, “Peugeot 208” un “Volkswagen Crafter”.

    Jaunnedēļ nomas pakalpojumam pievienojas auto klasika – Ņivas markas automašīna, kuras dizains ir veidots Siguldas tematikā.

    Vienlīdz ar attīstību uzņēmums domā arī par ekoloģiju. Visas automašīnas ir jaunas un aprīkotas ar motoriem, kas nodrošina videi draudzīgāku darbību, salīdzinot ar gados vecākām automašīnām. Uzņēmumam ir arī augsti drošības rādītāji – 99,7% no visiem braucieniem Latvijā tiek aizvadīti bez ceļu satiksmes negadījumiem.

    “CityBee” nomas automašīnas var atstāt arī Lietuvā un Igaunijā. Ikviens var ērti iznomāt automašīnu, izmantojot lietotni “CityBee”. Aplikāciju viedtālruņiem iespējams lejupielādēt “App Store” un “Google Play” lietotnēs.

    “CityBee” ir investīciju uzņēmuma “Modus Group” projekts. “Modus Group” specializējas finansējuma piesaistē autobūves nozarei, atjaunojamās enerģijas un nekustamā īpašuma projektiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Ciba
    08.10.2021 14:06

    Cik ir sanācis lietot, CityBee īrnieki vairāk buktē virsbūves (labi ka ir uzlīmes pie iepriekš fiksēta bojājuma) un piesmērē salonus. Kur cilvēki tik taukainus pirkstus dabū?
    Varbūt man tā pieredze no tā ka intensīvāk lietoti auto man trāpijās.
    Un vairāk arī ir jāčakarē tie kuri piedirš mašīnas un pavirši parkojas.

    Last edited 2 years ago by Ciba
    Krotow
    08.10.2021 17:04
    Reply to  Ciba

    Būtu redzējis kā izskatās tādu braucēju mājās, nebūtu jābrīnās.

    trx450
    09.10.2021 09:19
    Reply to  Ciba

    Taukainie saloni ir no losioniem un slīdziedes.

    SSs
    09.10.2021 20:34
    Reply to  trx450

    Kas ir ” losions” ?

    (|)
    09.10.2021 22:30
    Reply to  SSs

    Par slīdziedi, kā var saprast, viss ir skaidrs?

    Reklāma