Web Analytics
More
    Reklāma

    Printful komandai pievienojas TripAdvisor finanšu direktors Ernsts Tenisens

    Jaunākie raksti

    Draugiem Group uzņēmuma Printful valdei pievienojies vēl viens neatkarīgs valdes loceklis Ernsts Tenisens (Ernst Teunissen), TripAdvisor finanšu direktors.

    Pirms pievienošanās TripAdvisor komandai Ernsts Tenisens bija finanšu direktors uzņēmumā Cimpress, kur viņš palīdzēja palielināt ieņēmumus no 500 miljoniem līdz 1,5 miljardiem ASV dolāru. Cimpress ir māteskompānija uzņēmumiem, kas speciālizējas personalizētu produktu ražošanā, tostarp Vistaprint, Pixart Printing un ExaPrint.

    Reklāma

    “Esam pagodināti, ka mūsu komandai pievienojies tik augsta līmeņa profesionālis ar zināšanām pieprasījumdrukas nozarē un pieredzi publiskos uzņēmumos. Vēl viena neatkarīga valdes locekļa pievienošanās komandai spēcinās Printful attīstību,” komentē Dāvis Siksnāns, Printful izpilddirektors un līdzdibinātājs.

    Ernsts Tenisens strādās kā uzņēmuma revīzijas komitejas loceklis un konsultēs akcionārus un vadības komandu finanšu un stratēģiskos jautājumos. Viņa plašā starptautiskā pieredze kā publiskā uzņēmuma TripAdvisor finanšu direktoram noderēs Printful, formulējot turpmākos stratēģiskos virzienos, attīstot korporatīvās pārvaldības prakses un gatavojoties potenciāliem kapitāla tirgus darījumiem.

    “Ar lielu prieku pievienojos Printful komandai tik aizraujošā uzņēmuma attīstības posmā. Uzņēmums ir radījis iespaidīgu e-komercijas platformu ar lieliskiem produktiem un biznesa modeli. Uzskatu, ka Printful ir un būs liela nozīme e-komercijā,” skaidro Ernsts Tenisens.

    Tenisenam ir pieredze finanšu nozarē arī kā investīciju bankas Morgan Stanley izpilddirektoram un Deutsche Bank investīciju nodaļas vadītājam telekomunikāciju un plašsaziņas līdzekļu nozarē. Papildus tam, Ernsts Tenisens ieguvis izglītību biznesa administrācijā Nīderlandē un Oregonas Universitātē ASV.

    Turpmāk Printful Inc. valdē darbosies seši valdes locekļi – uzņēmuma izpilddirektors Dāvis Siksnāns, ražošanas vadītāja Zane Levša, investora Bregal Sagemount pārstāvis Adams Fullers, valdes priekšsēdētājs Lauris Liberts, kā arī neatkarīgie valdes locekļi Nils Melngailis un Ernsts Tenisens.

    Printful ir Latvijas pirmais “vienradzis” – uzņēmums, kas novērtēts vairāk nekā 1 miljarda ASV dolāru vērtībā. Printful automātiski saņem, sagatavo un piegādā pasūtījumus tiešsaistes veikalu vārdā un pircējiem visā pasaulē pieejami vairāk nekā 300 dažādi produkti. Printful Inc. meitasuzņēmums Printful Latvia 2020. gadā apgrozīja 47,2 miljonus eiro, kā arī samaksāja nodokļus 5 miljonu eiro vērtībā. Printful komandā Latvijā strādā gandrīz 600 profesionāļi, un uzņēmumā kopumā strādā vairāk nekā 1800 cilvēki.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Oskars
    06.10.2021 13:06

    Un cik ta shamam piesolija algu? Pastastiet, tauta velas zinat, nevis kas pievienojies, citadi tas ir pie pecpuses, kas valde nacis klat.

    Last edited 2 years ago by Oskars
    Čiekurs
    06.10.2021 13:55
    Reply to  Oskars

    Īstenībā tautai ir gluži pajāt, cik saņem privātā sektora valdes locekļi. Bet, ja man ir jāmin, tad teiktu bišķi virs minimālās algas- ap ļimonu gadā.
    Btw, kad plāno iemācīties rakstīt?

    Kursors.lv
    06.10.2021 15:06
    Reply to  Čiekurs

    Jā, gluži manas domas. Ir jāuztraucas par paša algas apmēru un pieaugumu nevis tik daudz jādomā par to, cik maksā citiem cilvēkiem.

    Oskars
    06.10.2021 22:06
    Reply to  Čiekurs

    Zini ir tads teiciens:”Man pajat uz tevis aizradijumu, par rakstisanu. Kad pateiksi cik sanem tas kems, tad saksu rakstit ar mikstinajumzimem.”

    Reklāma