Web Analytics
More
    Reklāma

    Rolls-Royce atklāj savu pirmo elektroauto un izziņo plānus pilnīgai pārejai uz elektrību

    Jaunākie raksti

    Britu autoražotājs Rolls-Royce iepazīstinājis plašāku sabiedrību ar savu pirmo elektroauto – tā nosaukums ir “Spectre”. Autoražotājs norāda, ka šis nav tikai koncepts un šī elektriskā kupeja tik tiešām nonāks ražošanā, pirmajām piegādēm esot ieplānotām 2023. gada beigās. Tāpat luksusauto ražotājs atklājis, ka līdz šīs dekādes beigām Rolls-Royce plāno pilnībā pāriet tikai un vienīgi uz elektroauto ražošanu.

    Kā tas ierasts šādās situācijās, Rolls-Royce ar tehnisko specifikāciju pagaidām bijuši ļoti skopi, atklājot vien to, ka mašīna būvēta pilnībā no jauna. Autoražotājs savam pirmajam auto sagatavojis apjomīgu testu programmu, lai sērijveida ražošanā nonāktu pilnvērtīgs un tiešām gatavs produkts.

    “Lai šo mašīnu sagatavotu, esam izveidojuši vissmagāko testu programmu Rolls-Royce vēsturē. Mēs veiksim apmēram 2,5 miljonus kilometru, šo mašīnu vedot uz visiem planētas nostūriem un pārbaudot to maksimāli,” teikts kompānijas paziņojumā. Ja varam ticēt tikko rakstītajam, tad par šo Rolls-Royce modeli noteikti dzirdēsim gana daudz līdz brīdim, kad tiešām tiks uzsāktas pirmās piegādes klientiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma