Web Analytics
More
    Reklāma

    “Twitter” kļūst par pirmo sociālo tīklu, kas atbalsta maksājumus ar kriptovalūtu

    Jaunākie raksti

    Par to, ka “Twitter” savā platformā vēlas integrēt “Bitcoin”, rakstījām jau iepriekš. Nu tas beidzot noticis. “Twitter” atjaunojis savu “dzeramnaudas” izsniegšanas funkciju “Tip Jar“, un tagad saviem iemīļotajiem profiliem varēsi samaksāt arī ar bitkoiniem. Līdz ar šo soli “Twitter” kļuvis par pirmo lielo sociālo tīklu, kas ļauj veikt maksājumus ar kriptovalūtām.

    “Tip Jar” funkciju “Twitter” palaida maijā, norādot, ka šādā veidā lietotāji varēs atbalstīt savus iemīļotos profilus. Tiem lietotājiem, kuri aktivizējuši šo funkciju, profilā parādās īpaša emblēma. Maksājumu saņemšanai savu profilu iespējams savienot ar “Bandcamp”, “Cash App”, “Patreon”, “PayPal”, “Venmo” un citiem maksājumu rīkiem. “Twitter” tiem plāno pievienot arī kriptovalūtas maku, ja lietotājam tāds ir.

    Reklāma

    Zināms, ka maksājumi ar “Bitcoin” notiks ar lietotnes “Strike” palīdzību, kas dos iespēju tos veikt ātrāk un par mazākām izmaksām. Ar “Strike” starpniecību “Twitter” arī informēs lietotājus, kad tie būs tikuši pie savas bitkoinu dzeramnaudas. “Twitter” produktu vadītāja Estere Krauforde norādījusi, ka “Bitcoin” ir “viens no labākajiem risinājumiem”, lai ļautu cilvēkiem veikt darījumus pasaules reģionos ar zemu banku pieejamību.

    Būtiski, ka bitkoini nav tas, pie kā “Twitter” apstāsies. Kompānija paziņojusi, ka plāno atbalstīt arī NFT (non-fungible tokens). Lietotājam būs iespēja pievienot savam profilam NFT emblēmu, kas ļaus tirgoties ar saviem unikālajiem digitālajiem tokeniem. Taču par šo ideju “Twitter”, visticamāk, vēl ziņos plašāk.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma