Web Analytics
More
    Reklāma

    Bezmaksas kursos apgūsti programmatūras lietojamības testēšanas pamatus

    Jaunākie raksti

    Šobrīd Eiropas Savienībā dienaskārtībā ir pacelts jautājums par programmatūras lietojamību un tuvāko gadu laikā daudziem uzņēmumiem nāksies pārstrādāt savas tīmekļa vietnes, mobilās lietotnes un citus produktus, lai tie būtu ērti pieejami arī cilvēkiem ar redzes, kustību un citām grūtībām. Tas radīs palielinātu pieprasījumu pēc lietojamības testēšanas speciālistiem un ir īstais laiks apgūt šīs zināšanas, lai palīdzētu līdzcilvēkiem.

    Reģionā lielākais programmatūras testēšanas uzņēmums TestDevLab sadarbībā ar IT apmācību organizāciju TDL School ikvienam interesentam bez maksas piedāvā iespēju piecas dienas garos tiešsaistes kursos iepazīties ar programmatūras lietojamības testēšanas testēšanas pamatiem. Tās ir unikālas apmācības, kādām līdzīgas neatradīsi nekur citur. Nepalaid garām pieteikšanos!

    Reklāma

    “Quality Assurance and Accessibility Testing” apmācības tiešsaistē norisināsies no 4-8. oktobrim un tām līdz 1. oktobrim var reģistrēties šeit. Apmācības notiks angļu valodā un no dalībniekiem tiek sagaidītas IT pamatzināšanas. Respektīvi, nav jābūt programmēšanas vai testēšanas pieredzei. Visus ar apmācībām nepieciešamos materiālus nodrošinās to organizators.

    Apmācības vadīs programmatūras testēšanas inženieri ar daudzu gadu praktisku jomas pieredzi un lekcijās iepazīstinās gan ar programmatūras testēšanas teoriju, gan palīdzēs izpildīt praktiskus ar programmatūras lietojamības testēšanu saistītus uzdevumus.

    Kursa noslēgumā visus apmācāmos sagaida zināšanu pārbaude un labāko rezultātu īpašniekiem tiks piedāvātas apmaksātas prakses iespējas reģionā lielākajā programmatūras testēšanas uzņēmumā TestDevLab. Tādējādi šīs apmācības var kalpot par lielisku veidu, kā uzsākt veiksmīgu IT karjeru. Uzņēmums jau desmit gadus pēc kārtas turpina strauju izaugsmi un šobrīd piedāvā 20+ vakances dažādās jomās.

    TDL School piedāvā arī citas IT apmācības. Daļa no tiem ir bezmaksas un TDL School atsevišķiem kursiem piedāvā naudas atgriešanas iespēju.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma