Web Analytics
More
    Reklāma

    TestDevLab uzsāk piedāvāt ISO standartu konsultācijas

    Jaunākie raksti

    Latvijas IT uzņēmums TestDevLab uzsācis piedāvāt ISO standartu konsultācijas. TestDevLab speciālisti palīdzēs uzņēmumiem izvēlēties biznesa vajadzībām atbilstošāko ISO sertifikāciju, kā arī sagatavot uzņēmuma procesus un dokumentāciju standartu prasību ieviešanai un nodrošināt darbinieku apmācību.

    ISO standartu konsultāciju nodaļas vadītājs Viktors Trifanovs jau vairāk nekā 20 gadus palīdz uzņēmumiem ieviest un uzturēt aktuālas dažādas ISO sertifikācijas. Par jaunā biznesa virziena attīstību komentē Viktors Trifanovs: “Esmu palīdzējis ieviest dažādu ISO standartu prasības dažādu nozaru uzņēmumos un kopā ar TestDevLab speciālistiem plānoju attīstīt konsultāciju piedāvājumu un piedāvāt pakalpojumus globālā mērogā”.

    Reklāma

    Par jauno biznesa virziena aizsākšanu komentē TestDevLab līdzdibinātājs Ervins Grīnfelds: “Jau desmit gadus mēs vietējiem un globāliem klientiem palīdzam nodrošināt augstu programmatūras kvalitātes līmeni un labi saredzam nepieciešamību arī pēc biznesa procesu un dokumentācijas sakārtošanas, lai tā atbilstu augstiem kvalitātes standartiem. Ar Viktora Trifanova ilggadējo pieredzi ISO konsultāciju jomā mēs plānojam attīstīt šo pakalpojumu un piedāvāt uzņēmumiem visā pasaulē. Tāpat turpināsim pilnveidot arī TestDevLab un saistīto uzņēmumu procesus, apmācīt darbiniekus un iegūt citu mums aktuālu ISO standartu sertifikācijas, kas lieti noderēs biznesa attīstībā.”

    2011. gadā Latvijā izveidotais uzņēmums TestDevLab nodarbojas ar programmatūras testēšanas pakalpojumu sniegšanu un testēšanas produktu izstrādi, kā arī piedāvā ISO standartu konsultācijas. Starp uzņēmuma klientiem ir gan jaunuzņēmumi, gan starptautiski milži kā Microsoft, Skype, Orange, Telefonica, Airbnb u.c. Uzņēmuma testēto programmatūru lieto vairāk nekā 4.5 miljardi cilvēku visā pasaulē. TestDevLab ir saņēmis LIAA Eksporta un inovācijas balvu, The Red Jackets Eksporta izcilības balvu un vairākus gadus pēc kārtas uzņēmuma radītie testēšanas produkti ir augstu novērtēti prestižajā European Software Testing Awards konkursā. 2019. gadā TestDevLab ieguva informācijas drošības pārvaldības standarta ISO/IEC 27001:2013 sertifikātu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    ruspoh
    17.09.2021 12:19

    Un? Kas tas tāds Testdevlab tāds ir? Vai uzņēmumu dibinājuši latvieši? Vai kāds latvietis tur arī strādā? Pietiekami daudz uzņēmumi nodarbojas ar ISO konsultēšanu un ieviešanu. Nevajag makaronus karināt.

    Kursors.lv
    17.09.2021 12:31
    Reply to  ruspoh

    TestDevLab ir divu latviešu pirms 10 gadiem dibināts IT uzņēmums, kas ir specializējies uz programmatūras kvalitātes pakalpojumu nodrošināšanu un testēšanas produktu izstrādi. Lielākā daļa no uzņēmuma ap 400 darbinieku komandas strādā no Latvijas. Programmatūru, ko testē TestDevLab inženieri ik dienas lieto 4.5+ miljardi cilvēku visā pasaulē.

    Vēl kādi jautājumi? :)

    Muah
    17.09.2021 12:43

    Kas neizskatās labi, ka sola dajebkādu standartu palīdzēt ieviest. Reāli tas nozīmē, ka vienkārši saceps procedūras pēc viena šablona. Tāds nepersonalizēts konveijera pakalpojums tiem, kam ķeksīša standarti vajadzīgi.

    Kursors.lv
    17.09.2021 12:45
    Reply to  Muah

    Nesola dajebkādu. Šobrīd konkrēti ir runa par septiņiem ISO (arī IEC un IEEE) standartiem: https://www.testdevlab.com/solutions/iso-advisory-services

    Muah
    17.09.2021 13:11

    Līdz tam ir jāaizskrollē. Pēc sākuma tekstiem velk uz jebkādu. Un konsultanti izskatās mazliet iesūnojuši. 27001 jau mūsdienās iet rokrokā ar 27017/27018.

    Reklāma