Web Analytics
More
    Reklāma

    Ievēlēta jauna LIKTA valde, vadības groži joprojām Signes Bāliņas rokās

    Jaunākie raksti

    Š.g. 9. septembrī notika Latvijas Informācijas un komunikācijas tehnoloģijas asociācijas (LIKTA) biedru kopsapulce, kurā ievēlēja jauno LIKTA valdi un prezidenti.

    LIKTA kopsapulcē tika ievēlēta LIKTA valde šādā sastāvā: Signe Bāliņa, Edmunds Beļskis, Juris Binde, Jānis Bokta, Jānis Dambergs, Uldis Dzenis, Mārtiņš Gataviņš, Māra Jākobsone, Agris Ņikitenko, Uldis Tatarčuks. Kā IT klastera sekcijas deleģēts LIKTA valdes loceklis tika apstiprināts Gatis Ošs, savukārt kā Asociēto biedru sekcijas deleģēta pārstāve LIKTA valdē tika apstiprināta Elīna Rītiņa.

    Reklāma

    Par LIKTA prezidenti tika ievēlēta un asociāciju turpinās vadīt prof. Signe Bāliņa. Viņa uzsver, ka “LIKTA kā nozares vadošā asociācija pauž vienotu visas nozares viedokli, kas tiek sagatavots un izdiskutēts LIKTA darba grupās, kurās aktīvi iesaistās visdažādāko jomu LIKTA biedru eksperti. Asociāciju kā konstruktīvu partneri un viedokļa līderi digitālajos jautājumos augstu vērtē mūsu sadarbības partneri.  Esmu pagodināta arī turpmāk pārstāvēt LIKTA un kopā ar jauno valdi strādāsim pie tā, lai IKT nozare Latvijā attīstītos, veicinot visas tautsaimniecības izaugsmi.”

    LIKTA kopsapulces vēlēšanās atbalstu sniedza LIKTA biedrs SIA SOAAR, nodrošinot digitālu balsu skaitīšanas procesu.

    Latvijas Informācijas un komunikācijas tehnoloģijas asociācija (LIKTA) ir dibināta 1998. gadā un ir lielākā Informācijas un komunikācijas tehnoloģijas (IKT) nozares asociācija, kas apvieno vairāk kā 150 biedrus – vadošos IKT nozares uzņēmumus un organizācijas, kā arī IKT profesionāļus. LIKTA vīzija ir uz zināšanām balstītas ekonomikas attīstība, radot produktus un risinājumus ar augstu pievienoto vērtību. IKT nozare veido arvien nozīmīgāku daļu Latvijas iekšzemes kopproduktā un eksportā. Nozares apgrozījums ir vairāk nekā 4,1 miljards eiro, tā rada 4,6% no IKP, nozares uzņēmumu samaksātie nodokļi veido 8,6% no kopējiem budžeta ieņēmumiem. IKT ir TOP 3 eksportētājs starp visām nozarēm, tās uzņēmumos nodarbināti vairāk nekā 37 tūkstoši strādājošo.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma