Web Analytics
More
    Reklāma

    Latvijas IT, biznesa un radošās jomas profesionāļi tiksies vēl nebijušā pasākumā Liepājā

    Jaunākie raksti

    Atzīmējot tīklošanās pasākuma “IT Waffle Meetup” trīs gadu jubileju, piektdien, 10. septembrī, vēl nebijušā notikumā Liepājā vienuviet tiksies profesionāļi no trīs aktīvām kopienām – informācijas tehnoloģiju (IT), biznesa un radošās nozares. Pasākuma programma un aktivitātes veidotas tā, lai viesiem būtu iemesls iepazīt cilvēkus, ar kuriem kopā ģenerēt idejas un realizēt projektus, tādējādi paverot arvien jaunas iespējas tautsaimniecības izaugsmei. Viesus sagaida motivējoši IT jomas profesionāļu pieredzes stāsti uz divām skatuvēm, ieskats tehnoloģijās, kas top Liepājā, kā arī turnīri, spēles un citas interesantas aktivitātes.

    Uz IEDVESMAS skatuves ar saviem pieredzes stāstiem dalīsies Latvijas pirmā “vienradža” – jaunuzņēmuma “Printful” – mārketinga nodaļas vadītājs Raitis Puriņš, IT uzņēmuma “TestDevLab” sabiedrisko attiecību vadītājs un tehnoloģiju bloga “Kursors.lv” galvenais redaktors Kristaps Skutelis, Latvijā lielākā spēļu izstrādātāja “GameDev Latvia” dibinātājs Elviss Strazdiņš, kā arī organizācijas “Riga TechGirls” iniciatore Alise Dīrika.

    Reklāma

    Tehnoloģiju joma Liepājā attīstās strauji, un par to būs iespējams pārliecināties Liepājas Universitātes (LiepU) Dabas un inženierzinātņu fakultātes rīkotajās prezentācijās uz TEHNOLOĢIJU skatuves: ar tālizpētes tehnoloģijas iekārtu “LIDAR” iepazīstinās Jānis Mackus, par 2D akvatorija monitoringa ierīci pastāstīs Andrejs Kukuškins, bet Sebastians Štāls-Aploks prezentēs ķermeņa sensorus, Rodrigo Gruntmanis atklās mehatronikas pasaules smalkumus, Rihards Gailums izstāstīs, kā tapis koka elektroauto, Linda Alksne pastāstīs par entropijas aprēķinu video lekcijām, savukārt Leonīds Dišlovojs un Roberts Deksnis atklās “LoRa” sakaru ierīces noslēpumus.

    Viesiem būs iespēja piedalīties “Mortal Combat”, “Tekken 3” un “Sadabū” spēļu turnīros un iegūt balvas, ko sarūpējuši “InPass”, “Brain Games” un “TOODE RADA”. Būs arī LiepU studiju programmas “Jauno mediju māksla” veidota izstāde, laba mūzika, “Liepaja TechGirls” foto stūrītis, protams, vafeles un citas aktivitātes.

    Slēgtais pasākums ir bez maksas, un tas norisināsies Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) Liepājas biznesa inkubatora pagalmā. Ieeja pasākumā tikai ar reģistrētiem ielūgumiem, uzrādot personu apliecinošu dokumentu un derīgu Covid-19 sertifikātu/negatīvu testu, kas veikts pēdējo 48 stundu laikā. Pasākumā tiks ievēroti visi aktuālie epidemioloģiskās drošības noteikumi.

    IT, biznesa un radošās nozares pārstāvji, kuri vēlas apmeklēt pasākumu, bet nav saņēmuši ielūgumu, laipni aicināti sazināties ar pasākuma organizatoriem, rakstot uz e-pastu itwafflemeetup@gmail.com.

    Informāciju par pasākumu var atrast arī Facebook “event” lapā “IT Waffle Meetup: 3 GADI – 3 DRAUGI”: https://fb.me/e/2AzAS2rOW

    “IT Waffle Meetup” jubilejas pasākumu “3 GADI – 3 DRAUGI” organizē “IT Waffle Meetup”, “Liepaja TechGirls”, LIAA Liepājas biznesa inkubators, “Coworking Liepaja”, LiepU Dabas un inženierzinātņu fakultāte, LiepU Mākslas un pētījumu laboratorija, Digitālo inovāciju parks. Pasākumu atbalsta Liepājas pašvaldība, “Giraffe360”, “S-TEC Latvia”, “Brain Games”, “TOODE RADA”, “InCopy”, “InPass”, “Mani Svētki”, “Radošā apvienība Šarmants”, “ABCPRINT”, “Red Bull”, “Latvijas Balzams”, “Woodstock”.

    “IT Waffle Meetup” ir tīklošanās pasākums, kas vienuviet pulcē IT jomas pārstāvjus, un tā ir iespēja iegūt jaunus kontaktus nozarē, dalīties ar pieredzes stāstiem, parādīt veiksmīgus IT projektus, rīkus, programmas, kā arī vienkārši papļāpāt ar līdzīgi domājošiem cilvēkiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma