Web Analytics
More
    Reklāma

    Lietotne Telegram lejupielādēta vairāk nekā 1 miljardu reižu

    Jaunākie raksti

    Līdzīgi kā mūsu uzņēmums Printful, kura vērtība ir sasniegusi vienu miljardu eiro un kas ļāvis pievienoties “vienradžu” uzņēmumu pulkam, tāpat lietotne Telegram pievienojusies elitāram klubam, sasniedzot vienu miljardu lejupielāžu skaitu.

    Šis gads noteikti ir bijis izrāviens Telegram saziņas lietotnei, jo vismaz tā tiek uzskatīta par salīdzinoši drošu, skatoties no lietotāju privātuma, kamēr WhatsApp ar saviem izgājieniem un prasībām no lietotājiem pabojāja savu tēlu. Viena miljarda lejupielāžu atzīme tika sasniegta pagājušās nedēļas izskaņā. Šobrīd vislielākais Telegram lietotāju skaits ir tieši Indijā – 22%. Tālāk seko Krievija ar 10%, bet Indonēzija ar 8%. Likās jau, ka arī Eiropā tā ir pietiekami populāra, jo vismaz vienu brīdi savā Telegram lietotnē redzēju pievienojamies lietotājus ik stundu.

    Reklāma

    Šī gada pirmajā pusē lietotne tika lejupielādēta 214,7 miljonus reižu, kas jau ir vairāk nekā piektā daļa no zīmīgā miljarda. 2020. gada pirmajā pusē šis skaits bija 133 miljoni. Ļoti svarīgs ir reālā lietotāju aktivitāte, un kā norāda informācija, tad šobrīd tie ir 500 miljoni katru mēnesi. Tiesa, gribētos šos datus apskatīt vēl pēc pāris mēnešiem un gada, kad norims lietotāju sašutums par WhatsApp, kas joprojām ir populārākā saziņas lietotne pasaulē.

    Telegram ir tikai 15. lietotne, kura lejupielādēta vairāk nekā miljards reižu, tomēr šajā skaitā neiekļauj tās lietotnes, kas, piemēram, nāk pamatā ar Android ierīcēm. Pie miljarda klubiņa pieder WhatsApp, Messenger, Facebook, Instagram, Snapchat, Spotify, Netflix u.c.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma