Web Analytics
More
    Reklāma

    WhatsApp strādā pie Apple iPad planšetdatoriem paredzētas lietotnes

    Jaunākie raksti

    Ir parādījusies informācija, ka WhatsApp testa režīmā pārbauda speciāli Apple iPad planšetdatoram radītu lietotni, kas noteikti ir viens no šo ierīču lietotāju gaidītākajiem uzlabojumiem.

    Jūlija sākumā WhatsApp paziņoja, ka nākotnē lietotni un saziņas servisu varēs neatkarīgi lietot četrās dažādās ierīcēs, un tās visas nebūs nepieciešams piesaistīt telefonā esošajai lietotnei. Tieši šī iespēja paver iespējas tālākai attīstībai, kuras viena no risinājumiem ir izveidot speciāli iPad radītu WhatsApp lietotni, lai to neatkarīgi lietotu planšetdatorā. Tāpat to visdrīzāk varēs uzstādīt arī Android darbinātajos planšetdatoros. Līdz šim šāda speciālā lietotne nav bijusi pieejama.

    Vismaz pagaidām esošā informācija liecina, ka WhatsApp iPad darbosies kā vēl viena savienotā ierīce. Līdzīgi, kā tas ir ar pārlūkā pieejamo saziņas servisa mājaslapu. Tomēr jau ir zināms, ka šī iPad lietotne darbosies neatkarīgi no telefona, kas to padarīs ļoti efektīvu un krietni ērtāku ikdienas lietošanā. Iespējams, ka šīs lielās un nozīmīgās WhatsApp izmaiņas pavērs sen gaidīto sapni par Apple planšetdatoriem radītu Instagram lietotni.

    Avots9TO5Mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma