Web Analytics
More
    Reklāma

    Bezmaksas kursos apgūsti sociālo tīklu lietotņu testēšanas pamatus

    Jaunākie raksti

    Ik dienu miljardiem cilvēku visā pasaulē satiekas dažādos sociālajos tīklos. Tie tiek izmantoti gan darba, gan izklaides nolūkos un šo servisu attīstība nekad neapstājas.

    Reģionā lielākais programmatūras testēšanas uzņēmums TestDevLab sadarbībā ar IT apmācību organizāciju TDL School ikvienam interesentam bez maksas piedāvā iespēju trīs dienas garos tiešsaistes kursos iepazīties ar sociālo tīklu lietotņu testēšanas pamatiem. Tās ir unikālas apmācības, kādām līdzīgas neatradīsi nekur citur. Nepalaid garām pieteikšanos!

    Reklāma

    “Social networking app testing fundamentals” apmācības tiešsaistē norisināsies no 29. – 31. augustam un tām līdz 27. augustam var reģistrēties šeit. Apmācības notiks angļu valodā un no dalībniekiem tiek sagaidītas IT pamatzināšanas. Respektīvi, nav jābūt programmēšanas vai testēšanas pieredzei. Visus ar apmācībām nepieciešamos materiālus nodrošinās to organizators.

    Apmācības vadīs programmatūras testēšanas inženieri ar daudzu gadu praktisku jomas pieredzi un lekcijās iepazīstinās gan ar programmatūras testēšanas teoriju, gan palīdzēs izpildīt praktiskus ar sociālo tīklu lietotņu testēšanu saistītus uzdevumus.

    Kursa noslēgumā visus apmācāmos sagaida zināšanu pārbaude un labāko rezultātu īpašniekiem tiks piedāvātas apmaksātas prakses iespējas reģionā lielākajā programmatūras testēšanas uzņēmumā TestDevLab. Tādējādi šīs trīs dienu apmācības var kalpot par lielisku veidu, kā uzsākt veiksmīgu IT karjeru. Uzņēmums jau desmit gadus pēc kārtas turpina strauju izaugsmi un šobrīd piedāvā 20+ vakances dažādās jomās.

    Šīm apmācībām pieteikties īpaši tiek aicināti studenti, kas pirms kārtējā mācību cēliena vēlas praktiski pārbaudīt vai viņus varētu interesēt perspektīvā programmatūras testēšanas joma. TDL School piedāvā arī citas IT apmācības.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma