Web Analytics
More
    Reklāma

    Pierakstīties “Twitter” varēs arī, izmantojot savu “Apple ID”

    Jaunākie raksti

    Pēc funkcijas beta testēšanas jūlijā “Twitter” “iOS” versijā integrēta iespēja pierakstīties savā kontā ar “Apple ID”. Šāda opcija ieviesta, lai padarītu šo procesu lietotājam ne tikai ērtāku, bet arī drošāku.

    Līdz šim ar “Apple ID” “iOS” ierīču lietotājiem ir iespēja tikai reģistrēties un izveidot savu kontu “Twitter”, ne pierakstīties. Lai arī “Apple” jau kopš 2019. gada piedāvā “Sign in with Apple” jeb iespēju ar “Apple” kontu pieteikties dažādās lietotnēs un vietnēs, “Twitter” šo iespēju kaut kā nesteidzās izmantot. Protams, kā jau “Apple” tas ir raksturīgi – kompānija izstrādājusi ļoti striktas vadlīnijas “Sign in with Apple”, kas “Twitter” nebija īpaši izdevīgas. Tāpēc uzņēmums nesen nāca klajā ar iespēju reģistrēties un pierakstīties ar “Google” kontu.

    Reklāma

    Lai izmantotu iespēju “Twitter” pierakstīties ar “Apple”, lietotājam būs jāizmanto divu faktoru autentifikācija un savā ierīcē jābūt pierakstītam “iCloud”, izmantojot “Apple ID”. “Twitter” saka, ka pierakstīties savā “Twitter” kontā ar “Apple” būs iespējams drīzumā.

    Avots9to5mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    05.08.2021 20:23

    Es negribu sasaistīt Apple ID ar savu twitter kontu..

    Reklāma