Web Analytics
More
    Reklāma

    “Zoom” par 14,7 miljardiem USD iegādājas zvanu centra pakalpojumu sniedzēju “Five9”

    Jaunākie raksti

    Videokonferenču pakalpojumu sniedzējs “Zoom” paziņojis par savu līdz šim lielāko pirkumu – mākonī bāzēta zvanu centra pakalpojumu sniedzēja “Five9” iegādi. “Zoom”, kura tirgus vērtība vēl pirms diviem gadiem pieturējās deviņu miljardu ASV dolāru robežās, taču pašreiz sasniedz ap 106 miljardus USD, nedēļas sākumā atklāja, ka notikusi vienošanās par līguma nosacījumiem, kas paredz iegādāties “Five9” par 14,7 miljardiem dolāriem.

    Paredzēts, ka oficiāli “Five9” nonāks “Zoom” īpašumā 2022. gada otrajā pusē, kļūstot par daļu no videokonferenču giganta biznesa. Protams, ka šis pirkums “Zoom” palīdzēs arī paplašināties un sniegt lietotājiem uzlabotus un jaunus pakalpojumus. Ņemot vērā esošo situāciju pasaulē, atslābt nevar, jo konkurenti arī nesnauž. Jau pagājušogad “Zoom” savu pakalpojumu klāstu papildināja ar vairākiem biroja risinājumiem, piemēram, mākonī bāzētu tālruņu sistēmu un all-in-one videokonferenču komunikācijas rīkiem.

    “Zoom” savā paziņojumā uzsver, ka hibrīds darba režīms, kas kļuvis par pēdējā gada tendenci, veicinājis kontaktu centru pāreju uz mākoni un pieaugošu klientu vēlmi pēc pielāgotas un personalizētas pieredzes. Tāpat mūsdienās uzņēmumiem ne tikai jādod klientiem iespēja iesaistīties, izmantojot vēlamo kanālu, bet arī jāmudina savi darbinieki paveikt vairāk. “Zoom” cer, ka jaunā savienība ar “Five9” ļaus pilnveidot un radīt tādus pakalpojumus, kuri atbilst gan mūsdienu klientu, gan pašu uzņēmumu vajadzībām.

    Apvienojot “Five9” kontaktu centra kā pakalpojuma risinājumu ar “Zoom” plašo komunikācijas platformu, tiks mainīts tas, kā uzņēmumi sazinās ar saviem klientiem, veidojot nākotnes klientu iesaistes platformu un padarot abas šīs puses tuvākas kā jebkad agrāk.

    AvotsZoom
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma