Web Analytics
More
    Reklāma

    Mākslīgais intelekts tagad palīdz krāpties arī spēļu konsolēs

    Jaunākie raksti

    Līdz šim dažādas īpaši radītas programmas, kas palīdz krāpties videospēlēs, bija aktuālas tieši datorspēļu segmentā, taču jauna mākslīgā intelekta programma ir spējīga ļaut krāpties arī spēļu konsolēs.

    Īpašs Twitter konts Anti-Cheat Police Department ir dalījies ar video, kurā redzama krāpšanās programma, kas izmanto ārējo kustību uztveršanas ierīci (angliski capture card), lai analizētu spēlē redzamos notikumus. Tas nozīmē, ka ar papildu iekārtu un programmatūru lietotājs iegūst viltus priekšrocības. Tās nav ierastās iespējas redzēt cauri sienām, kas ir ļoti populāras šaušanas spēlēs, bet šī programma analizē tieši ekrānā redzamo darbību, un ar mākslīgā intelekta palīdzību nosūta informāciju uz spēļu vadības pulti. Protams, programmas nosaukums netiek izpausts, lai tas nenonāktu vēl plašāka spēlētāju loka rokās.

    Reklāma

    Tas nozīmē, ka šaušanas efektivitāte kļūst ļoti augsta un uzlabojas vispārējā uzmanība, kas nozīmē, ka spēlētājs iegūst negodīgas priekšrocības. Viens no satraucošākajiem momentiem ir tas, ka šādas krāpšanās metodes līdz šim bijušas plaši izmantotas tieši datorspēlēs, bet ne spēļu konsolēs, kas nosacīti bijušas aizsargātas. Izskatās, ka nu jau šī situācija ir pagātnē. Protams, tas nenozīmē, ka spēļu izstrādātājiem nebūs iespējams noteikt, ka lietotājam ir šāda krāpšanās programmatūra, tomēr to būs pietiekami liels izaicinājums. Tā kā nāksies strādāt pie arvien jauniem un jauniem veidiem, kā nolasīt un pārbaudīt dažādu nelegālu sistēmu un iekārtu izmantošanu, lai uzlabotu savu spēlētprasmi. Protams, no pašu spēlētāju skatpunkta, šādi izcīnītas uzvaras noteikti nav sportiskā principa ietvaros.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    mov rax, jmp rax
    12.07.2021 00:59

    Diemžēl šadi setupi ir dārgi un totāli useless ja cod usermode ac var bypassot ar vienkaršāko driveri.

    chill
    12.07.2021 08:15

    Dārgi? Tu taču smejies? Uzstādīšana pāris minūtes. Ja gribās hardwarisko atbalstu, tad der jebkāda kamera, kas varbūt ir dārgākais setupā. Redzu, ka tev nav bijusi saskare ar kaut ko tādu. Pat neapmācīts AI dod minimums 80% precizitāti.

    Krotow
    12.07.2021 16:03

    Un tas viss beigās novedīs pie tā ka šaudīties online nebūs jēgas. Jo pāris boti fiksi apšaus visus klātesošos, attiecīgi nekāda prieka. Banošanas vietā par šādu palīglīdzekļu izmantošanu būs jālieto reāla kriminālatbildība uz 2+ gadiem aiz restēm par krāpšanos.

    mov rax, jmp rax
    14.07.2021 13:09
    Reply to  Krotow

    Tātad gribi teikt ka cilvēkam kurš VIDEOSPĒLĒ pārkāpa noteikumus ir jāsēž 2 gadi cietuma. :/

    Reklāma